Πανικός και αναστάτωση στην παραλία της Αγίας Παρασκευής στη Σκιάθο. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άλλαξαν τα πάντα.
Tραγική κατάληξη είχε το μπάνιο στην παραλία της Αγίας Παρασκευής στη Σκιάθο για 79χρονο άνδρα. Ο ηλικιωμένος, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αλλοδαπός, πιθανότατα Αγγλος και βρισκόταν στο νησί του Παπαδιαμάντη για διακοπές, έχασε τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε.
Εκείνη την ώρα στην παραλία υπήρχε πολύς κόσμος με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός και αναστάτωση. Λουόμενοι καλούσαν απεγνωσμένα σε βοήθεια το Λιμεναρχείο Σκιάθου και το Κέντρο Υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, στον τόπο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο και το πλήρωμα παρείχε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να επανέλθει ο ηλικιωμένος.
Δυστυχώς, όμως, για εκείνον φαίνεται ότι ήταν ήδη αργά και τελικά διακομίστηκε χωρίς αισθήσεις στο Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατος.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Σκιάθο, το οποίο άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο πνιγμός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ κολυμπούσε πιθανότατα επειδή υπέστη ανακοπή καρδιάς. Οι λιμενικοί ερευνούσαν έως αργά χθες το απόγευμα τα στοιχεία της ταυτότητάς του και έψαχναν να βρουν οικείους του. Η προανάκριση για το τραγικό συμβάν συνεχίζεται.
ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Μητέρα και παιδιά πέθαναν μέσα σε 13 ημέρες – «Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών…»
Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος μιας οικογένειας στο Ελληνικό, με τα μέλη της -μητέρα, κόρη και γιο- να έχουν πεθάνει διαδοχικά μέσα σε μόλις 13 ημέρες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, κοινός παρονομαστής της υπόθεσης είναι μία γυναίκα, η οικιακή βοηθός, που κρατά ακόμη στα χέρια της τα κλειδιά του σπιτιού της οικογένειας.
Ανεξήγητες μετακινήσεις, περίεργες επισκέψεις σε νοσοκομεία, σεντόνια που «καθαρίστηκαν» μετά τους θανάτους, ύποπτες κινήσεις με μπράβους και ένα κινητό που ενεργοποιήθηκε μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του. Τα γεγονότα, που δεν μοιάζουν τυχαία, έγιναν με φόντο μια μεγάλη περιουσία. Την ίδια ώρα, κανένας συγγενής δεν έχει εμφανιστεί.
Το χρονικό των τριών θανάτων
Πρώτη έφυγε από τη ζωή η μητέρα, Κατερίνα Σιδηροπούλου, 98 χρόνων, συνταξιούχος του ΙΚΑ. Στις 11 Απριλίου μεταφέρθηκε στο «Ερυθρός Σταυρός» με έντονους εμετούς. Τέσσερις ημέρες μετά, τη Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου, κατέληξε. Η αιτία θανάτου: σηπτική καταπληξία. Εκκρεμούν νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις.
Έξι μέρες αργότερα, η κόρη της, Βαρβάρα – Βέρα Σιδηροπούλου, 78 χρόνων, ιδιωτική υπάλληλος, με βηματοδότη και πρόσφατο τραυματισμό στο πόδι, αφήνει κι εκείνη την τελευταία της πνοή. Είχε μεταφερθεί από το «Ιπποκράτειο» στο «Ασκληπιείο Βούλας», όπου κατέληξε τη Δευτέρα του Πάσχα, 21 Απριλίου. Η γνωμάτευση: πολυοργανική ανεπάρκεια και καρδιακή ανακοπή. Εκκρεμούν επίσης οι απαραίτητες εξετάσεις.
πηγή newsit.gr






