ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στη Γαλλία: Βρήκαν πτώματα τριών βρεφών σε κελάρι

Τα πτώματα τριών βρεφών εντοπίστηκαν σήμερα, Τρίτη, στο κελάρι μιας κατοικίας στο Βιλ ντ΄ Αβρέ, στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Γαλλίας, σύμφωνα με δικαστικές πηγές που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για να βρεθούν τα αίτια θανάτου των παιδιών. Ο ιατροδικαστής αναμένεται να καθορίσει εάν πρόκειται για έμβρυα ή βρέφη και εδώ και πόσο καιρό βρίσκονται σε αυτό το υπόγειο.

Σύμφωνα με μια δικαστική πηγή, τα πρώτα στοιχεία της έρευνας καταδεικνύουν ότι ο πρώην ιδιοκτήτης του σπιτιού ήταν ένας γυναικολόγος, ο οποίος απεβίωσε το 2015. Τα πτώματα ανακάλυψε σήμερα ένας εργάτης που είχε πάει να αδειάσει το ακατοίκητο σπίτι, στο πλαίσιο της διαχείρισης της κληρονομιάς, αναμεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Βρίσκονταν στο κελάρι, σε σκεπασμένα δοχεία.

Ανατριχιαστικό έγκλημα στη Νέα Υόρκη: Σύγχρονη Μήδεια δηλητηρίασε τα δίδυμα βρέφη της και τα έκανε μπάνιο με βραστό νερό (photo)

Αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους το ειδεχθές έγκλημα μιας μητέρας στη Νέα Υόρκη, η οποία δεν δίστασε να δηλητηριάσει τα δίδυμα βρέφη της και να τα κάνει μπάνιο με καυτό νερό, προκαλώντας τους εγκαύματα και τελικά τον θάνατό τους.

Τα άτυχα μωρά, ηλικίας μόλις 6 εβδομάδων, βρήκαν φρικτό θάνατο από τα χέρια της γυναίκας που τα έφερε στη ζωή ως σύγχρονη Μήδεια, αλλά τους τη στέρησε λίγο αργότερα με τόσο βασανιστικό τρόπο, προκαλώντας αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη. Η Danezja Kilpatrick κατηγορείται ότι σκότωσε τα δύο βρέφη Dallis και Dakota, τα οποία βρέθηκαν νεκρά στο διαμέρισμά τους στο Κουίνς την περασμένη Πέμπτη (27/04).

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος. Οι λεπτομέρειες, δε, της διπλής δολοφονίας σοκάρουν, καθώς, σύμφωνα με τη «New York Post», η 23χρονη έριξε απολυμαντικό στα μπιμπερό τους και τα τάισε, ενώ στη συνέχεια τα έβαλε στην μπανιέρα, ρίχνοντάς τους καυτό νερό. Η Dakota άφησε επιτόπου την τελευταία της πνοή, ενώ η άσπλαχνη μητέρα τύλιξε το άψυχο κορμάκι της σε μια ροζ κουβέρτα και το έβαλε σε μια μαύρη πλαστική σακούλα κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας.

H Dallis επέζησε ωστόσο βρέθηκε ξαπλωμένη σε μια καρέκλα με ένα μαχαίρι στο κεφάλι της. «Τα μωρά δεν με άφηναν να κοιμηθώ», υποστήριξε η μητέρα στην αστυνομία μετά τη σύλληψή της. «Τα παράτησα και σταμάτησα να νοιάζομαι. Δεν με ένοιαζε για τα μωρά αυτά και γι’ αυτό τα δηλητηρίασα», πρόσθεσε, επιτείνοντας την αίσθηση της φρίκης.

Από την πλευρά της, η αδερφή της, Quanteya, εξομολογήθηκε ότι πήγε σπίτι για να τη βοηθήσει με τα βρέφη, ωστόσο συνειδητοποίησε από την πρώτη στιγμή πως κάτι δεν πήγαινε καλά. «Μόλις μπήκα, κατάλαβα ότι κάτι δεν ήταν σωστό», είπε, προσθέτοντας: «Υπήρχαν άσχημα vibes στην ατμόσφαιρα και δεν είδα πουθενά ούτε παιδικά ρούχα ούτε μπιμπερό».

Η μητέρα της Danezja ανέφερε στην αστυνομία ότι δεν ήξερε ποιος ήταν ο πατέρας των διδύμων, ενώ η κόρη τους δεν είχε καμία βοήθεια γι’ αυτά. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο διαμέρισμα μετά από κλήση ενός συγγενή, ενώ αδυνατούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους αντικρίζοντας το μακάβριο θέαμα.

Η Danezja, η οποία έμεινε για τέσσερις ολόκληρες ημέρες με τα νεκρά βρέφη της, αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο πρώτου και δευτέρου βαθμού, για κατοχή όπλου τετάρτου βαθμού, καθώς και δύο κατηγορίες για έκθεση παιδιού σε κίνδυνου. Εάν κριθεί ένοχη, κινδυνεύει με ισόβια. πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button