ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στην Αργολίδα: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Νέα σοκαριστική γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στην Αργολίδα.

Ηλικιωμένος άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 78χρονος άνδρας κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε πως η γυναίκα του είναι νεκρή. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας και στη συνέχεια βρήκαν και τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε κρεμαστεί.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 78χρονος φέρεται να αυτοκτόνησε διά απαγχονισμού, ενώ ο θάνατος της 75χρονης εκτιμάται ότι ήταν ασφυκτικός.

Το τραγικό αυτό περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή Βερβερούδα Άργους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα, 75 ετών, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.

Τι έγραφε το σημείωμα του 78χρονου που σκότωσε τη γυναίκα του

Σε σοκ η Αργολίδα από τη δολοφονία ηλικιωμένης γυναίκας από τον σύζυγό της

Σε σοκ βρίσκεται η Αργολίδα από τη δολοφονία μίας ηλικιωμένης γυναίκας από τον σύζυγό της ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Όπως έγινε γνωστό ο άνδρας, ηλικίας 78 ετών, τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε πως η γυναίκα του είναι νεκρή. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι βρήκαν τη γυναίκα και τον ίδιο να έχει βάλει τέλος στη ζωή του με απαγχονισμό.

Μάλιστα στο σημείο βρέθηκε και ένα σημείωμα από τον 78χρονο που έγραφε «Υπαίτιος είμαι εγώ, η γυναίκα μου έπασχε από Αλτσχάιμερ»..

newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button