ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στην Ελληνική Αστυνομία. Νεκρός ξαφνικά ο ταξίαρχος Παναγιώτης Σαπουντζής

Σοκ στην Ελληνική Αστυνομία. Νεκρός ξαφνικά ο ταξίαρχος Παναγιώτης Σαπουντζής

Προδομένος από την καρδιά του έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα στο σπίτι του στο Βόλο, σε ηλικία 57 χρονών, ο Παναγιώτης Σαπουντζής, ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, που υπηρέτησε επί σειρά των στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Ο άτυχος 57χρονος ήταν επί σειρά ετών διοικητής στο Α.Τ. Σκιάθου και στο Α.Τ. Βόλου, ενώ είχε προαχθεί στη θέση του αστυνομικού υποδιευθυντή, πριν πάρει μετάθεση για τη Λάρισα, απ’ όπου και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του ταξίαρχου.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στον ναό Κοσμά του Αιτωλού και Αρτεμίου στις 11 το πρωί. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button