ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στην Ελληνική κουζίνα – Νεκρός ξαφνικά νεαρός πολύ γνωστός σεφ

Τη μεγάλη οικογένεια της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος άφησε ένα από τα πιο αγαπητά σε όλους μέλη… Ο Παναγιώτης Κοντογεώργης, ο “τίγρης” μας έφυγε την Τετάρτη για το μεγάλο ταξίδι. Μεγάλη η οδύνη στην οικογένεια του, αλλά και σε όλους τους συναδέλφους και φίλους του.

Λόγω διαδικαστικών, θα μπορέσουμε να τον χαιρετήσουμε την επόμενη εβδομάδα. Θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως για να μπορέσουμε όλοι μαζί να του πούμε το τελευταίο αντίο.

 Τραγωδία στην Αμφίκλεια – Απανθρακωμένη βρέθηκε 63χρονη στο σπίτι της

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Αμφίκλειας η είδηση του τραγικού θανάτου που βρήκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (24.2.2022) μια 63χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της, όταν βρέθηκε απανθρακωμένη.

Η 63χρονη αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι της στην Αμφίκλεια, δεν κατάφερε να βγει από αυτό εγκαίρως, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή. Οι πυροσβέστες τη βρήκαν απανθρακωμένη πάνω στο κρεβάτι της.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, πρόκειται για μια γυναίκα που ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία, με μεγάλη προσφορά, με τη δήμαρχο, Αθανασία Στιβακτή, να εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας στην τηλεόραση του Star Κεντρικής Ελλάδας.

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button