ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΟΚ στην Καρδίτσα – Νεκρός ο 16χρονος Τριαντάφυλλος σε τροχαίο

Τη σημαντικότερη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έχασε ο 16χρονος μαθητής από τη Ματαράγκα το βράδυ του Σαββάτου (16/4) περίπου 36 ώρες μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με το μηχανάκι του.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Διευθυντής του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν. Καρδίτσας Κων. Αθανασίου αναφέροντας το ακόλουθο μήνυμα:

«Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Γεν.Νοσ.Καρδιτσας, το 16χρονο παλικαράκι μας έχασε την άνιση μάχη και…έφυγε. Ευχαριστούμε θερμά τους Εθελοντές Αιμοδότες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για προσφορά αίματος όχι μόνο στο Νομό της Καρδίτσας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα!

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του άτυχου νέου. Η αιμοδοσία της Κυριακής 17-4-22 μετατρέπεται πλέον σε εθελοντική ,στη μνήμη του άτυχου Τριαντάφυλλου».

Τρίκαλα: Γνωστή γιατρός πέθανε ξαφνικά στο ιατρείο της

Σοκ προκλήθηκε στα Τρίκαλα από τον ξαφνικό θάνατο μιας γιατρού το βράδυ του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr η 67χρονη γιατρός βρίσκονταν μέχρι αργά το απόγευμα στο ιατρείο της επί της Βύρωνος στα Τρίκαλα.

Ξεκινώντας να φύγει ένιωσε αδιαθεσία, πρόλαβε ειδοποίησε οικεία της πρόσωπα τα οποία και έφτασαν στο σημείο, ωστόσο εκείνη είχε εκπνεύσει. Φως στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Θρήνος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέθανε το νεογέννητο παιδί του, τα σπαρακτικά του λόγια και το αντίο

Σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram προχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από λίγα λεπτά ανακοινώνοντας τα δυσάρεστα. Την πιο άσχημη στιγμή της ζωής του βίωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς πέθανε στη γέννα το ένα από τα δίδυμα. Ο Πορτογάλος ανακοίνωσε πως κατά τη διάρκεια της γέννας των δίδυμων παιδιών του από την Χορχίνα, το ένα από τα δύο του παιδιά έχασε τη ζωή του.

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας.Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν.

Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή.Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα», ανέφερε σε ποστάρισμά του ο διάσημος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο!

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button