ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στην Κοζάνη: 69χρονη πέθανε από τσίμπημα μέλισσας ή σφήκας – Τι συνέβη

Τραγωδία στο Βελβεντό στην Κοζάνη. Μια γυναίκα κατέληξε μετά από τσίμπημα μέλισσας ή σφήκας. Η είδηση, όπως είναι φυσικό, σκόρπισε τη θλίψη στη μικρή κοινωνία του χωριού. Το τραγικό περιστατικό έγινε το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, ενώ η γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της.

Πρόλαβε να κάνει την ένεση χωρίς όμως αποτέλεσμα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia.gr, η άτυχη γυναίκα ήταν αλλεργική και, μάλιστα, μετά το τσίμπημα φέρεται να πρόλαβε να κάνει και την απαραίτητη, σε ανάλογες περιπτώσεις, ένεση, χωρίς, ωστόσο, να αντιμετωπιστεί επιτυχώς το αλλεργικό σοκ που προκάλεσε το τσίμπημα, με συνέπεια η 69χρονη να πεθάνει.

Να σημειωθεί πως στο Βελβεντό έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσει την άτυχη γυναίκα.

Νεκρός ο ορειβάτης που είχε τραυματιστεί. Τραγικό τέλος στην επιχείρηση διάσωσης

Νεκρός ο ορειβάτης στον Όλυμπο παρά το ταχύτατο ξεκίνημα της επιχείρησης διάσωσης.

Ο ορειβάτης, ηλικίας περίπου 70 χρόνων, φέρεται να έχασε την ισορροπία του άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες μέχρι στιγμής και αρχικά εντοπίστηκε από προσωπικό του Καταφυγίου Σπ. Αγαπητού. Άμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές.

Πυροσβέστες και τριμελές κλιμάκιο διασωστών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης ξεκίνησαν άμεσα για την περιοχή, μέχρι που αργά το μεσημέρι της Κυριακής, προσέγγισαν το σημείο και διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος ορειβάτης δεν έχει τις αισθήσεις του.

Η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί με επιχείρηση ανάσυρσης σε ασφαλές σημείο και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το grtimes, αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, από την οποία και θα προκύψουν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button