ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στην Κρήτη: «Διπλό» πρωινό τροχαίο με ένα νεκρό – Αναποδογύρισε αυτοκίνητο με γυναίκα και παιδί στην καμπίνα

Σοκ στην Κρήτη: «Διπλό» πρωινό τροχαίο με ένα νεκρό – Αναποδογύρισε αυτοκίνητο με γυναίκα και παιδί στην καμπίνα

Σοκ επικρατεί στην Κρήτη μετά από δύο τροχαία, που έλαβαν τόπο το πρωί του Σαββάτου (23/5), με το ένα μάλιστα να έχει έναν νεκρό, ενώ στο άλλο το αυτοκίνητο αναποδογύρισε.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος άνδρας επί της παλιάς εθνικής οδού, κοντά στην Αμερικάνικη Βάση των Γουρνών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, βγήκε εκτός πορείας και καρφώθηκε σε συρματοπλέγματα

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, αστυνομία αλλά και η πυροσβεστική που τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Να σημειωθεί ότι η Κρήτη σε διάστημα λιγότερο των 2 ημερών θρηνεί και δεύτερο νεκρό στους δρόμους της, ενώ ένα φοβερό τροχαίο προ ημερών συγκλόνισε την Αχαΐα.

Αναφορικά με το δεύτερο τροχαίο, εκείνο συνέβη επί της Λεωφόρου Παπαναστασίου και με την συνδρομή των περαστικών, τα δύο άτομα βγήκαν από το εσωτερικό του οχήματος, χωρίς να έχουν τραυματιστεί σοβαρά, με το όχημα να έχει αναποδογυρίσει υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο παρέλαβε η μητέρα με το παιδί της μεταφέροντας τους στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα και χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία.

Η αγωνία πάντως είχε χτυπήσει κόκκινο και μέσα σε ελάχιστα λεπτά αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί στο σημείο..

athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button