ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ στον Βόλο – Νεκρή η Ντίνα Μπακαλιάνου 49 ημέρες μετά τον θάνατο της δίδυμης αδελφής της

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Βόλος από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της απώλειας της Ντίνας Μπακαλιάνου, 49 μέρες μετά τον θάνατο της δίδυμης αδελφής της Ειρήνης και κόρης του προέδρου του Ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες», Θανάση Μπακαλιάνου.

“Καλό ταξίδι Πριγκίπισσα μου… έφυγες δεν άντεξες μακριά από την Ειρηνούλα μας! Σαν δυο σταγόνες, ολόκληρος ωκεανός για μένα. 49 ημέρες ήταν μάλλον πολλές να μείνεις μακριά της.

Συγγνώμη που δεν κατάφερα να διαβάζεις, να γράφεις, να μετράς. Προσπαθούσα πάντα. Κι εσύ; Χαμόγελα κι αγκαλιές… Βασιλάκη μου σ’ αγαπώ έλεγες… τόσο… Οι δίδυμες αδερφούλες μου το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή μου. Κατάφερες να σε αγαπήσουν όλοι. Κατάφερες τ’ ανίψια σου να αγαπήσουν την διαφορετικότητα. Σε λατρεύω. Σε λατρέψαμε. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ. Και τώρα τι; Ξέρω τι θα πεις. Θα συνεχίσουμε τις αόρατες συνομιλίες μας τώρα τρεις μας… Λατρεία μου… Ντινάκο μου…” έγραψε ο αδελφός της στο facebook.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button