ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΟΚ στον Βόλο. Νεκρός σε πάρκο. Πνίγηκε απο φαγητό

ΣΟΚ στον Βόλο. Νεκρός σε πάρκο. Πνίγηκε απο φαγητό

Όπως αναφέρουν πηγές απο την περιοχή, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου, στην παραλία του Βόλου, με έναν φίλο του, όταν πήρε κάτι για να φάει, αλλά φαίνεται ότι λόγω άλλων χρόνιων προβλημάτων υγείας, αντιμετώπισε πρόβλημα στην κατάποση της τροφής, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του, χωρίς ο φίλος του να μπορέσει να τον βοηθήσει.

Ωστόσο ενημέρωσε άμεσα το ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου πήγε επί τόπου με ασθενοφόρο, ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο 54χρονος πέθανε από πνιγμονή, ωστόσο ζητήθηκαν και τοξικολογικές εξετάσεις, που όμως θα γνωστοποιηθούν τους επόμενους μήνες.

Για τον θάνατο του άτυχου άνδρα ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Βόλου, τονίζοντας αρχικά ότι ήταν αγνώστων στοιχείων, όμως το βράδυ της Δευτέρας ταυτοποιήθηκε και πρόκειται για κάτοικο – εν ζωή – Βόλου.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button