ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι ότι πήγε να στρίψει αριστερά, είναι όμως βέβαιη ότι κάποιος ήταν μαζί της…

Αυτό που ξεκίνησε ως μια φυσιολογική μέρα για την Karen Brown, ξαφνικά πήρε συγκλονιστική τροπή που όμως ενίσχυσε την πίστη της στο Θεό.

Το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι ότι οδηγούσε στην Nelspruit της νοτίου Αφρικής και έβγαλε φλας για να στρίψει αριστερά. Δυστυχώς όμως, εκείνη τη στιγμή, ο οδηγός ενός φορτηγού περνούσε παράνομα με κόκκινο…

Οι άνθρωποι και οι αρχές που έφτασαν πρώτοι στη σκηνή πίστευαν πως κανείς δε θα μπορούσε να έχει επιβιώσει από μια τέτοια σύγκρουση, παρόλα αυτά έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να απεγκλωβίσουν την Brown, πράγμα που τους πήρε πάνω από μία ώρα.

Όταν τελικά τα κατάφεραν, έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι η Brown όχι μόνο ήταν ζωντανή, αλλά και ότι η κατάστασή της δεν είχε καμία σχέση με αυτό που φαντάζονταν: δεν είχε τίποτε άλλο παρά ελάχιστες γρατσουνιές!
Σύμφωνα με την ίδια, δε φοβήθηκε ούτε λεπτό γιατί «ο Χριστός ήταν στο πλάι της όλη την ώρα«.

 

Φυσικά η ίδια δεν κατάλαβε το μέγεθος του θαύματος μέχρι που είδε φωτογραφίες από το ολοκληρωτικά κατεστραμμένο αυτοκίνητό της…

 πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button