ΚΟΙΝΩΝΙΑ

SOS – Αγαπητοί μου φίλοι θα ήθελα την ΠΡΟΣΟΧΗ σας

10810

 

Η μικρή Λουκία Έλενα Ζάκου που θα γίνει 3 ετών την 1η Απριλίου 2016 , πάσχει από Β Ομόζυγο Μεσογειακής Αναιμίας και μέχρι τώρα δέν έχει βρεθεί ο συμβατός δότης  όπου θα της χαρίσει για πάντα το χαμόγελο στην καρδιά της.
Κάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ έκκληση προς όλους σας αγαπητοί μου φίλοι , όπως να θυσιάσεται 10 λεπτά από τον πολύτιμο σας χρόνο και να μεταβείται στο Καραϊσκάκειο ίδρυμα ή σε οποιονδήποτε άλλο κοντινό σας Νοσοκομείο και να δώσετε αίμα για να βρεθεί ο συμβατός δότης της μικρής Λουκίας Έλενας Ζάκου αναφέροντας το όνομα της μικρής .

Η Ζωή της μικρής πλέον είναι στα δικά μας χέρια – στο δικό μας αίμα .

Σας ευχαριστώ αφάνταστα αγαπητοί μου φίλοι και όποιος επιθυμεί άς ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ αυτήν την ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ με την ευχή να βρεθεί ο ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΔΟΤΗΣ καί για να την δεί περισσότερος κόσμος .

Για περισσότερες πληροφορίες :
Antwnis Zakou ( Πατέρας της μικρής Λουκίας Έλενας Ζάκου )
* Στην φωτογραφία είναι η μικρή Λουκία Έλενα Ζάκου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

anatropionline.gr

πηγη perivolipanagias.blogspot.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button