ΔΙΑΦΟΡΑ

Σπαραγμός για τον Δημήτρη – Άλλο ένα παλικάρι ξεψύχησε στην άσφαλτο

Ξεψύχησε στην άσφαλτο: Η πόλη θρηνεί για τον άδικο και πρόωρο θάνατο του 27χρονου Δημήτρη ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής έχασε τη ζωή του σε τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στον δρόμο Γαλατά – Δαράτσο.

Θρήνος στην Κρήτη για τον 27χρονο Δημήτρη που ξεψύχησε στην άσφαλτο. Ο νεαρός Χανιώτης φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε πέτρινο τοιχίο, με αποτέλεσμα να αφήσει ακαριαία την τελευταία του πνοή.

Φίλοι και γνωστοί αδυνατούν να πιστέψουν τα άσχημα μαντάτα για τον χαμογελαστό Δημήτρη ο οποίος όπως κάθε παιδί της ηλικίας του έκανε όνειρα για τη ζωή.

Μάλιστα ετοιμαζόταν το επόμενο διάστημα να κάνει και το επόμενο βήμα στη ζωή του και να παντρευτεί. Δυστυχώς τον πρόλαβε ο θάνατος και η κακιά στιγμή…

Θλίψη – Νεκρή η 46χρονη Ειρήνη Κομνιώτη

Θλίψη στον Αλμυρό από τον θάνατο μιας νέα γυναίκας. Της 46χρονης Ειρήνης Κομνιώτη.

Όλοι κάνουν λόγο για μια γυναίκα γεμάτη ζωή και καλοσύνη. Ήταν η ψυχή της παρέας. Ήταν παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών. Η κηδεία της θα γίνει από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, σήμερα στις 4 το μεσημέρι.

Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Φιλόπτωχο ταμείο του ιερού ναού.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button