ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπαραγμός στον Βόλο: Συγκλονίζει ο θάνατος της γλυκιάς Ελένης – Τα μηνύματα στο Facebook που ραγίζουν καρδιές!

2139

 

Μεγαλώνει καθημερινά η λίστα των νέων ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή «χτυπημένοι» από την επάρατο. Μία ακόμη νέα γυναίκα κατέληξε χθες, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, φίλους και συγγενείς.

Πρόκειται για την Ελένη Βενέτη από τη Νέα Ιωνία που νικήθηκε από τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 25 χρόνων. Χθες μάλιστα είχε και τα γενέθλιά της. Η άτυχη γυναίκα υπηρετούσε στη Σκιάθο ως αστυνομικός και πριν από λίγο καιρό είχε ζητήσει μετάθεση για το Βόλο, αλλά σχεδόν ταυτόχρονα «χτυπήθηκε» από τον καρκίνο.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Σάββατο, στις 11.00 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου. Υπενθυμίζεται πως μόλις χθες έγινε η κηδεία του 46χρονου δασκαλου και ηθοποιού Αποστόλη Συρταριώτη, επίσης από τη Νέα Ιωνία, που κατέληξε δυο μήνες σχεδόν μετά την εκδήλωση της ασθένειας, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του και τρία παιδιά, εκ των οποίων τα δυο αβάπτιστα δίδυμα.

Πηγή: e-thessalia.gr, thessalianews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button