ΔΙΑΦΟΡΑ

Σπαράζει η Βουπρασία για το Γιάννη και το Νίκο..

Σπαράζει η Βουπρασία για το Γιάννη και το Νίκο

Ο χαμός του Γιάννη και του Νίκου έχει βυθίσει στο πένθος όλη τη Βουπρασία. Οι δύο φίλοι, έφυγαν μαζί λίγες στιγμές μετά τη χαρά της βάφτισης της κόρης του πρώτου, στην καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου. Κανείς δεν ξέρει το πως, κανείς δεν ξέρει το γιατί, βρέθηκε εκεί που βρέθηκε το μπορντό Seat και πως καρφώθηκε πάνω στο φορτηγό και την νταλίκα.

Το μόνο που ξέρουν όλοι είναι πως δύο νέοι άνθρωποι χάθηκαν και ήρθαν να προστεθούν τα ονόματά τους στο μακρύ κατάλογο της θυσίας στην Πατρών – Πύργου.

Και μαζί με το θρήνο, βγαίνει και η οργή. Γιατί έφυγαν δύο νέα παλικάρια, γιατί η ανθρωποθυσία συνεχίζεται… Ιδιαίτερα σε ένα τμήμα του δρόμου που έχουν χαθεί πάρα μα πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας…

Ευχόμαστε όλοι ο Γιάννης Βαλογιάννης και ο Νίκος Γιαννόπουλος να είναι οι τελευταίοι στη λίστα του θανάτου.

Όμως γνωρίζουμε καλά πως δεν θα είναι…

Η κινητοποίηση της Τετάρτης είναι μια ευκαιρία να εκφραστεί νωπή αυτή η οργή… Για εμάς, ίσως χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα από έναν αποκλεισμό λίγης ώρας της εθνικήες οδού, μιας Πανηλειακής απεργίας ή μιας συναυλίας στο Σύνταγμα.

Χρειάζεται σκληρή, αμείλικτή απάντηση με πράξεις σε ΟΛΟΥΣ αυτούς που εδώ και χρόνια μας εμπαίζουν…

nekroi2Τα

δύο αδικοχαμένα παλικάρια

πηγη ilialive.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button