ΔΙΑΦΟΡΑ

Στην Ελλάδα οι τρεις ναυτικοί που είχαν απαχθεί από πειρατές στη Νιγηρία – Ποια είναι η κατάσταση τους

Κατάφεραν και επέστρεψαν σώοι και αβλαβείς οι τρεις ναυτικοί που είχαν απαχθεί από πειρατές στη Νιγηρία πριν λίγες μέρες όπου και υπενθυμίζεται ότι γίνονταν διαπραγματεύσεις για να αφεθούν ελεύθεροι.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις έντεκα το πρωί της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου έφθασαν στην Ελλάδα οι τρεις Έλληνες ναυτικοί που είχαν πέσει θύματα απαγωγής από πειρατές.

Εμφανώς εξαντλημένοι συναντήθηκαν με τα οικεία τους πρόσωπα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Τα τρία μέλη του πλοίου “Στέλιος Κ“, έφτασαν στην Ελλάδα, με ενδιάμεση στάση στην πρωτεύουσα του Κατάρ, την Ντόχα. Ο ένας εκ των ναυτικών αναχώρησε αμέσως για Ικαρία, ενώ ο καπετάνιος και ο άλλος ναύτης αναχώρησαν για τα σπίτια τους στην Αθήνα.

«Μας φέρθηκαν καλά, μας έδιναν νερό και σούπα, είμαστε καλά», δήλωσε συγκινημένος ο καπετάνιος του πλοίου, χωρίς να θέλει να αναφερθεί παραπάνω στις συνθήκες κράτησής του από τους πειρατές.

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button