ΔΙΑΦΟΡΑ

Στην κηδεία του 18χρονου Νίκου. Πόνος και οργή για τον θάνατο του

Στην κηδεία του 18χρονου Νίκου. Πόνος και οργή για τον θάνατο του

Ολοκληρώθηκε πρίν απο λίγη ώρα η κηδεία του 18χρονου Πατρινού αθλητή Νίκου Μοίραλη ο οποίος σκοτώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα στην συμβολή των οδών Πατρών Κλάους και Γλαύκου.

Η κηδεία του άτυχου νεαρού που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή έγινε στον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο χωρίς να μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί. Κάποιοι φίλοι και συμπαίκτες του μάλιστα ήταν εξοργισμένοι με όσα συνέβησαν.

Το τραγικό περιστατικό-σύμφωνα με το dete-σόκαρε την τοπική κοινωνία της Πάτρας και βύθισε στο πένθος τους γονείς του, Μάκη και Λευκοθέα, τα τρία αδέλφια του, Όλγα, Κωνσταντίνο και Χριστόδουλο καθώς και υπόλοιπο συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button