ΔΙΑΦΟΡΑ

Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Νίκος Στραβελάκης – Νοσεί εδώ και μέρες με κoρωνοϊό

Με συμπτώματα πνευμονίας εισήχθη το Σάββατο στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ο παρουσιαστής ειδήσεων του ΣΚΑΪ Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας newsbeast, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ταλαιπωρούνταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα από έντονο βήχα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μεταβεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.

Οι γιατροί πρότειναν την άμεση εισαγωγή του Νίκου Στραβελάκη, προκειμένου να παρακολουθείται επισταμένως η πορεία της υγείας του.

Έχει κάνει και την αναμνηστική δόση εμβολίου
Σημειώνεται ότι ο κ. Στραβελάκης, έχει κάνει και την αναμνηστική δόση του εμβολίου, ενώ βρισκόταν σε κατ’ οίκον καραντίνα από την περασμένη Δευτέρα.

Ο κ. Στραβελάκης υπεβλήθη σε rapid test το πρωί της Δευτέρας, που ήταν αρνητικό, ωστόσο έπειτα από συμβουλή του γιατρού του, υπεβλήθη σε μοριακό έλεγχο, που τον «έδειξε» θετικό αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Ο Γιάννης Λοβέρδος ευχήθηκε περαστικά στον Νίκο Στραβελάκη μέσα από το facebook:

πηγη hairt.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button