ΔΙΑΦΟΡΑ

«Στο Πρόβλημα Υγείας Μου Με Βοήθησε Η Παναγία- Θα Γράψω Βιβλίο»: Η Συγκινητική Εξομολόγηση Του Νίκου Κουρκούλη

Για το πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετώπισε πριν από μερικά χρόνια μίλησε ο Νίκος Κουρκούλης και όπως αποκάλυψε προτίθεται να καταγράψει την περιπέτειά του σε βιβλίο.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο «Έλα, Χαμογέλα!» και αποκάλυψε ότι έχει μαζί του πάντοτε φωτογραφία των παιδιών του καθώς και κάποιες εικόνες που τον συντροφεύουν. «Είναι κάποια αναμνηστικά ή γούρια που τα κουβαλάω πάντα μαζί μου. Πιστεύω στην ενέργεια και οι εικόνες μέσω του Θεού για εμένα είναι μια ενέργεια η οποία μου δίνει δύναμη και τη χρησιμοποιώ».

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε και σχετικά με απόφαση την οποία έλαβαν από κοινού μαζί με την Κέλλυ Κελεκίδου πριν από μερικά χρόνια να μετακομίσουν στην Αυστραλία, καθώς και για την κρίση που πέρασαν ως ζευγάρι.

«Ήταν μια απόφαση, η οποία μπορεί να φαίνεται στα αυτιά και στα μάτια του κόσμου βιαστική και παράξενη, αλλά την περίοδο εκείνη η γυναίκα μου ήταν έγκυος, κάτι που σήμαινε πως και εκείνη θα απείχε για ένα χρόνο τουλάχιστον από τις πίστες. Υπήρχε και ένα δεύτερο παιδί στο οποίο έπρεπε να βοηθήσω και εγώ. Ήθελα και εγώ εκείνη την περίοδο και εγώ να απέχω πραγματικά για να αφοσιωθώ στην οικογένεια».

«Τα περνάνε τα ζευγάρια αυτά τα πράγματα όταν είναι χρόνια μαζί. Με την Κέλλυ γνωριζόμαστε από το 2004. Επομένως, είναι ευνόητο να υπάρχουν κάποιες τριβές και προστριβές. Η αγάπη ξεπερνάει τα πάντα. Υπάρχουν και δύο παιδιά και μια οικογένεια συγκεκριμένη. Είμαστε παιδιά από λαϊκές οικογένειες, έχουμε μάθει έτσι και προσπαθούμε παρόλα τα άλλα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ο καθένας», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε επιπλέον και για την περιπέτεια της υγείας του πριν χρόνια, αφού ο τραγουδιστής είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας. «Την περιπέτεια της υγείας μου την έμαθε ο κόσμος πολύ μετά γιατί ήταν μια μεταφυσική κατάσταση που είχα ζήσει στο Άγιο Όρος και ήταν ένα θέλημα των πατέρων εκεί με τους οποίους συνομιλούσα που στην αρχή δεν ήταν τόσο θετικοί να μάθει ο κόσμος, να βγει προς τα έξω.

Είχα ένα πρόβλημα υγείας στο οποίο με βοήθησε το μέρος, η Παναγία, το ανώτερο ας πούμε να το ξεπεράσω. Γράφω ένα βιβλίο σχετικά με αυτό. Έχω ξεκινήσει εδώ και 1,5 χρόνο περίπου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

πηγή : diaforetiko

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button