ΔΙΑΦΟΡΑ

Στυγερό έγκλημα στη Νέα Υόρκη: Aγνοούμενη βρέθηκε κατακρεουργημένη με 58 μαχαιριές μέσα σε τσάντα

Αγρια δολοφονημένη εντοπίστηκε μέσα σε τσάντα στη Νέα Υόρκη αγνοούμενη μητέρα.

Μiα γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το Κουίνς στη Νέα Υόρκη βρέθηκε νεκρή σε σακβουαγιάζ. Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Η 51χρονη και μητέρα δύο παιδιών είχε δεχθεί 58 μαχαιριές στον λαιμό, τον θώρακα, τα χέρια και τα πόδια της, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές. Η αστυνομία εντόπισε το άψυχο κορμί της όταν δέχθηκε κλήση από έναν περαστικό ο οποίος παρατήρησε αίμα να στάζει από την τσάντα, κάτι που εύλογα του κίνησε τις υποψίες.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, που βρήκαν τη γυναίκα μέσα χωρίς τις αισθήσεις της. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει ακόμα συλλήψεις, υπάρχει όμως ένας ύποπτος. Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε τα αίτια του θανάτου από χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό. Ο σύζυγος της γυναίκας έλειπε εκτός πόλης όταν ανακαλύφθηκε το πτώμα της και επέστρεψε όταν το έμαθε.

πηγη thetoc.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button