ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκινεί η αδερφή της Αναστασίας Παρασκευούδη που “έφυγε” …χτυπημένη από κορωνοϊό στη Λάρισα – “Καλό ταξίδι αδελφάκι μου…” (φωτο)

Συγκινεί η ανάρτηση στα social media της αδερφής της Αναστασίας Παρασκευούδη, Θέκλας, η οποία έφυγε από τη ζωή στα 57 της χρόνια “χτυπημένη” από τον κορωνοϊό.

Η Προϊσταμένη της Νοσηλευτικής της Ουρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, έδωσε μάχη ενάντια στον ιό, αλλά την έχασε χθες, με την αδερφή της Θέκλα Παρασκευούδη να ποστάρει ένα συγκινητικό “αντίο” στην αγαπημένη της αδερφή.

Δείτε την ανάρτησή της:

Θρήνος – Νεκρός απο κορονοϊό ο γνωστός φωτογράφος Βάϊος Ντανόπουλος

Την τελευταία του πνοή άφησε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καρδίτσας ο γνωστός φωτογράφος Βάϊος Ντανόπουλος. Ο Βαϊος είχε προσβληθεί από τον κορονοϊο και τις τελευταίες μέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Συμφωνα με πληροφορίες δεν έπασχε από υποκείμενο νόσημα. Η είδηση του θανάτου του αγαπητού φωτογράφου, συγκλόνισε την πιάτσα.

Τον θανόντα αποχαιρέτισε με ανάρτησή του στα social media ο φίλος του και συνάδελφός του Ηλίας Παγανός.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button