ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Δέκα άτομα έχουν εμπλακεί στις δολοφονίες των παιδιών στην Πάτρα!

Ο Μάνος Δασκαλάκης δε μας τα λέει καλά… είπε μεταξύ άλλων Θανάσης Κατερινόπουλος

Σε νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις προχωρά ο Θανάσης Κατερινόπουλος για την υπόθεση θρίλερ των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα. Ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. που από την πρώτη στιγμή είχε μιλήσει ανοιχτά για δολοφονία βάζοντας στο στόχαστρο τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία στη συνέχεια συνελήφθη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα, υποστήριξε πως τουλάχιστον 10 άτομα είναι μπλεγμένα στις δολοφονίες των κοριτσιών. «Τα άτομα που είναι μπλεγμένα στις δολοφονίες των παιδιών στην Πάτρα φτάνουν ακόμα και τα 10 στον αριθμό»!

Ειδικότερα, ο ταξίαρχος  εν Αποστρατεία, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα» και θα δημοσιευθεί την Κυριακή θέτει νέα δεδομένα στην υπόθεση, ενώ υπογραμμίζει πως με τη στάση που ακολουθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου πιθανώς να στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα σε πιθανούς συνεργούς της. Μάλιστα, ο ίδιος τονίζει ότι με την ανακριτική διαδικασία και την εξαντλητική έρευνα θα αρχίσει «αλληλοσπαραγμός αποκαλύψεων».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Κατερινόπουλος υποστηρίζει πως πρόκειται για μια υπόθεση «που εγώ εκτιμώ ότι θα έχει αρκετά μεγάλη “ουρά”. Όπως εξελίσσεται η ιστορία, ναι, μπορώ να πω ότι είναι το έγκλημα του αιώνα. Όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Μακάρι, εύχομαι να διαψευστώ».

Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα… Για τον καταιγισμό εξελίξεων που αναμένονται εντός των επόμενων ημερών είχε μιλήσει και την περασμένη Παρασκευή υποστηρίζοντας πως «οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα. Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς».

Κάπου δε μας τα λέει καλά ο κύριος Μάνος. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε και στο Star για τον Μάνο Δασκαλάκη και την αντιμετώπισή του στην όλη υπόθεση μιας και συνεχίζει να μιλά με καλά λόγια για τη μητέρα των παιδιών του παρά όλα τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως.

«Τι ισχύει από τα δύο; Θα πρέπει να αποφασίσει να μας πει; Τι μήνυμα θέλει να περάσει στην κοινωνία; Η Ρούλα είναι η κακή γυναίκα και αυτός είναι ο «άγιος»; Κάπου δε μας τα λέει καλά ο κύριος Μάνος»,  σχολιάζει ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία.

«Προφανώς ο Μάνος φοβάται κάτι άλλο. Δεν είναι ανάγκη να έχει να κάνει με τον θάνατο των παιδιών, μπορεί η Ρούλα να τον “κρατάει” με κάτι άλλο. Μπορεί να μη μιλάνε αυτή τη στιγμή, αλλά η κατάθεση βγήκε στη δημοσιότητα και πλέον η Ρούλα την ξέρει. Σε αυτή δεν κατηγορεί πουθενά την Ρούλα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος.

Αναφερόμενος στην παρουσία του πατέρα από την Πάτρα στα δικαστήρια όπου πήγε για κατάθεση είπε: «Την πρώτη μέρα που πήγε στα δικαστήρια, εξήλθε σαν να ήταν “Ζεν Πρεμιέ”, ενώ οι συνήγοροι ακολουθούσαν από πίσω του, κάτι που δεν έχουμε δει πολλές φορές. Ήταν άνετος, η εικόνα του δεν έδειχνε κανέναν πόνο και θλίψη. Όμως την άλλη μέρα που πήγε να δώσει κατάθεση στην ανακρίτρια έχανε και τον δρόμο για να βγει. Είχε το ίδιο ύφος, αλλά ήταν μπερδεμένος, αλαφιασμένος. Προφανώς, ήταν λόγω της πίεσης και της κούρασης της κατάθεσής του».

[newsbreak]

Δείτε επίσης

Φρικιαστικό έγκλημα! Σκότωσε την αδελφή του και πέταξε το σώμα της κομματιασμένο στα σκουπίδια

Η νεαρή αγνοείτο για δυο εβδομάδες. Ένα φρικιαστικό έγκλημα έχει συγκλονίσει τη Βρετανία καθώς βρέθηκαν τα διαμελισμένα μέλη της 16χρονης μαθήτριας Becky Watts η οποίο αγνοείτο εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Μάλιστα ήταν τοποθετημένα σε μαύρες πλαστικές σακούλες στους κάδους απορριμμάτων.

Όλα ξεκίνησαν όταν η  Becky εγκατέλειψε ξαφνικά το σπίτι της χωρίς να ενημερώσει κανέναν παίρνοντας μαζί της το κινητό τηλέφωνο, τον φορητό υπολογιστή και το τάμπλετ της. Μετά το πέρας των 24 ωρών οι γονείς δηλώνουν στην αστυνομία την εξαφάνισή της. Παράλληλα, σοκ προκάλεσε η είδηση ότι οι αρχές συνέλαβαν μεταξύ άλλων επτά ατόμων, τον ετεροθαλή αδερφό της άτυχης κοπέλας, τον Nathan Matthews και τη φίλη του Shauna Phillips, με την υποψία της απαγωγής και της δολοφονίας. Σε μια προσπάθεια να διώξει τις υποψίες από πάνω της, η Shauna -πριν τη σύλληψή της- έκανε πολλές εκκλήσεις στο Facebook για όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση της 16χρονης.

 

Η μητέρα του 28χρονου Angie-Mae Galsworthy που είναι παντρεμένη με τον πατέρα της 16χρονης Darren ήταν στο πλευρό του όταν απηύθυνε εκκλήσεις για την ασφαλή επιστροφή της. Ο πατέρας της Becky, Darren Galsworthy και η σύζυγός του Angie-Mae GalsworthyΗ Becky Watts 16 ετών διαμελίστηκε απο τον θετό αδελφό της Nathan Matthews. Ο Nathan Matthews καταδικάστηκε σε 33 χρόνια και η κοπέλα του Shauna Hoare καταδικάστηκε σε 17 χρόνια για ανθρωποκτονία απο αμέλεια.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button