ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκλονιστικές οι τελευταίες στιγμές του μακαριστού Λαρίσης Ιγνατίου

Ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιγνάτιος Μουρτζανός, ο εκ των στενών συνεργατών του Μητροπολίτη Λαρίσης Ιγνατίου, που το συνόδευσε στις ΗΠΑ για την μεταμόσχευση συγκλονίζει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφερόμενος στις τελευταίες στιγμές του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου.Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Έφυγε ο Πατέρας μου… ορφάνεψα και πάλι… τουλάχιστον πλέον είναι στην αγκαλιά του Θεού… μακρυά απ’ όλες τις θλίψεις, τους πόνους, τις πικρίες, τα μαρτύρια… είναι πλέον ανάμεσα στους Αγίους… και ξέρω ότι και από εκεί θα μας προστατεύει ως γνήσιος Πατέρας… η ιστορία θα καταγράψει το μεγαλείο του… τους συγχώρεσε όλους… εξομολογήθηκε… κοινώνησε… έφυγε έτοιμος… κρατάω σαν παρακαταθήκη τα τελευταία του λόγια μέσα στο χειρουργείο και ως ανεκτίμητο δώρο εκτός από τον Σταυρό του και την ευχή που μου έδωσε προτού του φορέσω το σκουφάκι στο κεφαλάκι του… μέσα από τα βάθη της ψυχής μου να είσθε αναπαυμένος Γέροντα μου, Πατέρα μου, Δεσπότη μου και «Φίλε μου…»!!!

Έπρεπε με το τρεμάμενο χέρι μου να γράψω την συγγένεια στο χαρτί για να μπορέσουν να μας τον δώσουν… και αυτή ήταν η πλέον αποδεκτή από το νοσηλευτικό προσωπικό! Ευγνώμων από την πρώτη έως και την τελευταία μέρα της διακονίας μου κοντά σας…»

πηγη oliiorthodoxia.blogspot.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button