ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκλονίζει ο γιατρός του Γιώργου Τράγκα: ”Καθημερινά έβρισκε δικαιολογίες, όλο προσπαθούσε να μου ζητήσει έναν τρόπο να καθυστερήσει το εμβόλιο”

Ο διαβητολόγος του Γιώργου Τράγκα, Χρήστος Ζούπας, μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό, ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ο κ. Ζούπας μίλησε στον Αντ1 και τα όσα ανέφερε συγκλονίζουν:

”Προσπαθούσα να τον πείσω να εμβολιαστεί. Και η παρέα του ήταν ανεμβολίαστη. Ήταν μία παρέα δημοσιογράφων που κόλλησαν. Και μετά γελάγανε. Το πήραν αστεία! Την ημέρα που νόσησε, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε εάν πρέπει να πάρουμε μονοκλωνικά. Επιπολαιότητες ανθρώπων που δεν είχαν συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα. Το περιβάλλον φταίει που δεν πίστευε στον κορωνοϊό”, ανέφερε.

Ο Χρήστος Ζούπας είπε ότι ο δημοσιογράφος πίστευε ότι θα περνούσε τον κορωνοϊό ως μια απλή γρίπη.

”Το αντιπαράδειγμα του Τράγκα να γίνει μήνυμα για όλους. Εμβολιαστείτε για να σωθείτε. Καθημερινά έβρισκε δικαιολογίες. Όλο προσπαθούσε να μου ζητήσει έναν τρόπο να καθυστερήσει το εμβόλιο. Του έλεγα γιατί βρε αγόρι μου; Ήταν επισήμως άνθρωπος με σακχαρώδη διαβήτη, μορφώνοντας και διδάσκοντας τον κόσμο για το πρόβλημά σου, φτάνεις σε ένα σημείο να αρνείσαι αυτό που σου προσφέρει η επιστήμη», είπε ο κ. Ζούπας στον ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο:

πηγη magdasnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button