ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκλονίζει τη Μυτιλήνη το θανατηφόρο τροχαίο- 16-29 και 40 ετών οι νεκροί

Συγκλονίζει τη Μυτιλήνη το θανατηφόρο τροχαίο- 16-29 και 40 ετών οι νεκροί

Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 00:15 μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Κυριακής 26/5) στον παραλιακό δρόμο λίγο πριν το χωριό

Παναγιούδα, έξι χιλιόμετρα έξω από τη Μυτιλήνη. Δύο χωριά , Θερμή και Πάμφιλα (καταγωγή των θυμάτων) αλλά και όλη η πόλη της Μυτιλήνης βυθίστηκαν στο πένθος

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για οδικό τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα σήμερα (26-05-2019) στο  5ο χλμ. επαρχιακής οδού Μυτιλήνης – Θερμής.

Συγκεκριμένα, στο περιστατικό ενεπλάκησαν, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό 40χρονο

ημεδαπό, δίκυκλη μοτοσικλέτα με οδηγό 29χρονο ημεδαπό και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό 39χρονο ημεδαπό.

Κατά το χρόνο του συμβάντος, τραυματίσθηκαν θανάσιμα, ο 40χρονος, ο 29χρονος και 16χρονη ημεδαπή, συνεπιβάτης στη δεύτερη μοτοσικλέτα, ενώ ελαφρά τραυματίσθηκαν, ο 39χρονος και ένας ακόμη 30χρονος ημεδαπός, που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

πηγη Lesvosnews

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button