ΔΙΑΦΟΡΑ

Συμβαίνει ΤΩΡΑ- Βρέθηκε νεκρό βρέφος στα σκουπίδια

Συμβαίνει ΤΩΡΑ- Βρέθηκε νεκρό βρέφος στα σκουπίδια

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Σε συναγερμό βρίσκεται η Αστυνομία μετά από πληροφορία για νεκρό βρέφος στα σκουπίδια, στην κοινότητα Πεντακώμου.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί, ενώ επί τόπου κλήθηκε και ιατροδικαστής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το βρέφος βρέθηκε κατά τη διάρκεια διαλογής σκουπιδιών σε εργοστάσιο, μέσα σε σακούλα.

Οι Αρχές στη Λεμεσό αναμένεται να αρχίσουν έρευνες για εντοπισμό των προσώπων που πέταξαν στα σκουπίδια το άτυχο βρέφος, ενώ εκτιμάται πως η μητέρα γέννησε χωρίς ιατρική βοήθεια.
Περισσότερα σε λίγο…

Θρίλερ – Εδώ και 3 μέρες απαγχονισμένη η 21χρονη φοιτήτρια-Την αναζητούσαν μάταια οι γονείς

Το κορίτσι που σπούδαζε Ψυχολογία στην Αθήνα είχε επιστρέψει στο χωριό της για λίγες μέρες, απόντων των γονέων της οι οποίοι εργάζονται σε νησί για την τουριστική περίοδο.

Τις τελευταίες 3 μέρες αγνοούνταν και σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατέρας ζήτησε από ξάδερφο και γείτονα να δει τι συμβαίνει καθώς το κορίτσι δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του.

Έτσι κι έγινε και το κορίτσι βρέθηκε κρεμασμένο στο δωμάτιο της. Δεν φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Οι γείτονες και οι συγγενείς μιλούν για μια καλή οικογένεια, που δεν είχε δώσει δικαιώματα και αγωνιζόταν καθημερινά και παρά τις δυσκολίες τα κατάφερνε. Ο θάνατος του κοριτσιού συγκλονίζει τη μικρή και ήσυχη κοινωνία του χωριού.nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button