ΔΙΑΦΟΡΑ

Συναγερμός στην Χαλκίδα: Διασπορά του κορωνοϊού στο νοσοκομείο, θετικοί 6 τραυματιοφορείς!

Χαλκίδα: Νέα διασπορά κρουσμάτων καταγράφηκε στο υγειονομικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης. Οι τραυματιοφορείς που είναι θετικοί στον κορωνοϊό είναι τελικά έξι, με τους φόβους να ενισχύονται ότι τα κρούσματα αναμένεται να γίνουν περισσότερα.

Οι δύο ασθενείς, σύμφωνα με το evima.gr, νοσηλεύονται στην κλινική covid του νοσοκομείου. Έχουν χαμηλό οξυγόνο και ο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση και είναι οριακά πριν την διασωλήνωση. Οι υπόλοιποι ασθενείς νοσούν με ήπια συμπτώματα σε κατ΄οίκον περιορισμό. Ήδη έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

«Έπρεπε το προσωπικό που εξυπηρετεί τον covid να είναι διαφορετικό και να μην εξυπηρετεί ταυτόχρονα και περιστατικά εκτός covid. Φοβόμαστε ότι θα έχουμε και άλλα κρούσματα», δήλωσε η κ. Ιωάννα Ιωάννου, πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Νεκρός στα 53 ο ραδιοφωνικός παραγωγός Στέργιος Κηπουρός

Έφυγε χθες από τη ζωή ο ράδιοερασιτέχνης των μεσαίων κυμάτων στα τέλη της δεκαετίας του ’80, γνωστός και ως «Το παιδί της νύχτας».

Με το όνομα αυτό ο Στέργιος Κηπουρός έβγαινε καθημερινά στον αέρα και έκανε τις εκπομπές του με κέφι και ζωντάνια.
Τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ φίλος του κυνηγιού και η ενασχόληση του με το κοινό ήταν μέσω των προφίλ που διατηρούσε στα social media με χιλιάδες ακολούθους.

Ήταν 53 ετών και το τελευταίο καιρό νοσηλευόταν με βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.Ήταν ξεχωριστός, ειλικρινής και πάντα πιστός στους φίλους του. Καλό ταξίδι να έχεις!

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button