ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Ευχάριστα τα νέα Επιτέλους

«Ζούμε ένα θαύμα, ο Νίκος κατάφερε να γράψει το όνομά του» τρελάθηκε από χαρά o πατέρας του 29χρονου Νίκου. Η μεγάλη χαρά ολόκληρης της οικογένειας, έχει να κάνει με το γεγονός ότι η αντιληπτική ικανότητα του γιου τους είναι όπως και πριν τον πυροβολισμό.

Δεν μπορεί να ησυχάσει απ’ τη χαρά του ο πατέρας του 29χρονου Νίκου σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του γιου του, ο οποίος  πυροβολήθηκε στο κεφάλι τα ξημερώματα της 3ης Αυγούστου και από τότε δίνει σκληρή μάχη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

«Ο Νίκος έγραψε το όνομά του! Ζούμε ένα θαύμα» ανέφερε στο cretalive ο πατέρας του, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πατέρας του 29χρονου, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Βενιζελείου, η μεγάλη χαρά τους έχει να κάνει με το γεγονός ότι η αντιληπτική ικανότητα του νεαρού είναι όπως και πριν τον πυροβολισμό.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, όπως είχε προαναγγείλει, βρέθηκε σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας. Αφού παρέλαβε και την δικογραφία, αποχώρησε χωρίς να κάνει δήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος που πυροβόλησε τον Νίκο, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του τη Δευτέρα, στην ανακρίτρια Ηρακλείου. Μεταξύ άλλων, στο υπόμνημα που παρέδωσε δια του συνηγόρου του, έδωσε τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της 3ης Αυγούστου. Φέρεται να ισχυρίζεται ότι πανικοβλήθηκε: «Θα έπεφτε μετωπικά πάνω μου και πυροβόλησα για εκφοβισμό».

πηγη diaforetiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button