ΔΙΔΑΧΕΣ

Τα άφθαρτα σκηνώματα των Αγίων και η Παπική απάτη (ΒΙΝΤΕΟ)

2

Η Ορθοδοξία βρίθει από Αγίους που έζησαν ανά τους αιώνες και μέχρι σήμερα, τα σκηνώματα τωνοποίων όχι μόνο δεν έχουν φθαρεί από τον χρόνο αλλά συχνά αναβλύζουν μύρο και ευωδιές που εντυπωσιάζουν τον κάθε προσκυνητή.

Μια σοβαρή προϋπόθεση για να αναγνωριστεί κάποιος σαν Άγιος είναι και η μη φθορά των οστών του μετά θάνατο, καθώς και η συχνή ευωδία που αυτά αναδίδουν.

Όμως αυτό το θειο σημάδι για την αγιότητα, οι Παπικοί που έχουν απομακρυνθεί από την Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική εκκλησία, το έχουν χρησιμοποιήσει με δόλιο τρόπο προσπαθώντας να αναδείξουν και αυτοί αγίους με σκηνώματα που μένουν άφθαρτα στον χρόνο.

Είναι χαρακτηριστικό της δολιότητας αυτής, ότι έχουν φτάσει στο σημείο να εξαπατούν με… διάφορα τρικ και τεχνάσματα αφελείς πιστούς που εκστασιάζονται από αυτή την απατηλή εικόνα παρουσιάζοντας δήθεν άφθαρτα σκηνώματα που έχουν γίνει έτσι μετά από δικές τους τεχνικές παρεμβάσεις.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button