ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τέλεια μπιφτέκια: Αυτό είναι το έξυπνο κόλπο που δεν γνωρίζουν πολλοί

Τέλεια μπιφτέκια: Το μυστικό για να γίνουν αφράτα και ζουμερά

Το κόλπο για να γίνουν τα μπιφτέκια τέλεια και ζουμερά. Σε κανέναν δεν αρέσει όταν το μπιφτέκι είναι στεγνό γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε το μυστικό για να γίνουν αφράτα και ζουμερά.

Δοκιμάστε αυτό τον τρόπο για να γίνουν τέλεια τα μπιφτέκια

Τα μπιφτέκια είναι ένα φαγητό απλό, νόστιμο και υγιεινό που αγαπούν μικροί και μεγάλοι. Όσες φορές κι αν τα φτιάξουμε πάντα θα θέλουμε να πειραματιζόμαστε και να ψάχνουμε μικρά μυστικά για να απογειώσουμε τη γεύση τους.

Πως να γίνουν τα μπιφτέκια πιο αφράτα.. Ποιο είναι όμως το μαγικό υλικό για μια πιο.. πιπεράτη γεύση; Η μουστάρδα! Πλέον, μουστάρδες στο εμπόριο κυκλοφορούν πάρα πολλές πέραν της κλασσικής, είτε πιο καυτερή και πικάντικη, είτε με κάποιο γλυκό συστατικό μέσα όπως μέλι ή πορτοκάλι.

Διαλέξτε αυτή που εσείς προτιμάτε και πριν πλάσετε τα μπιφτέκια σας προσθέστε στον κιμά σας λίγη από τη μουστάρδα της αρεσκείας σας. Προσοχή! Μην το παρακάνετε γιατί μετά τα μπιφτέκια σας θα έχουν πιο υγρή σύσταση, δεν θα μπορούν να “σταθούν” καλά και κατά το ψήσιμο μπορεί να διαλυθούν.

 

πηγη mama24.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button