ΔΙΑΦΟΡΑ

Τεράστια απώλεια – Νεκρός ξαφνικά ο κορυφαίος ζωγράφος Κλεάνθης Χατζηνίκος

Μεγάλη απώλεια για τον καλλιτεχνικό κόσμο της περιοχής, όπως και όλης της Ελλάδας, από τον θάνατο του ζωγράφου Κλεάνθη Χατζηνίκου.

Ο Κλεάνθης μαθήτευσε και εργάστηκε κοντά στο Γιάννη Τσαρούχη, είχε στο ενεργητικό του πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις, ενώ έργα του βρίσκονται σε συλλογές στην Ελλάδα και σε διάφορες χώρες του εξωτερικού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι δίδαξε και στήριξε το Ελεύθερο Εργαστήρι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα στα πρώτα χρόνια της δημιουργίας του. Η δουλειά του έχει ως περιεχόμενο τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στις 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Ανάβρα Αγιάς.

Σοκ στην ΕΛΑΣ – Νεκρός από Κορονοϊό ο αστυνομικός Περικλής Ζιαμπάρας

Δεν τα κατάφερε ο Περικλής Ζιαμπάρας, στην δύσκολη μάχη που έδινε με τον κορονοϊό…

Ο αγαθός γίγαντας, όπως τον έλεγαν οι φίλοι του, ο αστυνομικός με το χαμόγελο στα χείλη, δεν είναι πια εδώ. Εδώ και περίπου μία εβδομάδα, ο Περικλής νοσηλευόταν στην Πάτρα, χτυπημένος από τον ιό. Το πρωί του Σαββάτου άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος φίλους και συγγενείς!

Για τον Περικλή, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν όσοι τον γνώριζαν. Ένας άνθρωπος με ευαισθησίες, οικογενειάρχης και πάντα ευχάριστος στην παρέα. Το κενό που αφήνει πίσω του, είναι δυσαναπλήρωτο.

Με πληροφορίες από το npress

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button