ΔΙΑΦΟΡΑ

«Τέτοια χτυπήματα δεν αντέχονται. Σε φέρνουν αντιμέτωπο με τη ματαιότητα της ζωής, με το απόλυτο κενό» – Η προσωπική τραγωδία του Βασίλη Μαλούχου

O Βασίλης Μαλούχος έφυγε χθες από τη ζωή, στα 86 του χρόνια

O Βασίλης Μαλούχος ακόμη και στις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του, όταν έχασε τους δυο γιους του, διαχειρίστηκε δημοσίως το πένθος του με περισσή αξιοπρέπεια θέλοντας να περάσει σημαντικά μηνύματα μέσα από το οικογενειακό του δράμα.

Ιδιαίτερα δε στην περίπτωση του γιου του Μάριου ο οποίος έδινε επί χρόνια σκληρή μάχη για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, έχοντας πάντα τον πατέρα του στο πλευρό του. Ο Μάριος κατάφερε και νίκησε το τέρας της τοξικοεξάρτητης, έμεινε καθαρός για τρία ολόκληρα χρόνια, όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να πάρει τη ζωή του πίσω. Ηθοποιός και ο ίδιος, έχοντας ακολουθήσει τα χνάρια του αγαπημένου του πατέρα, έκανε μεγάλες προσπάθειες να επανέλθει στον επαγγελματικό του χώρο μετά την απεξάρτησή του. Δυστυχώς όμως βρήκε όλες τις πόρτες κλειστές.

Απογοητευμένος από την σκληρότητα της κοινωνίας, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του καθώς του ήταν αδύνατο να συνεχίσει να ζει χωρίς να δραστηριοποιείται. Πριν το απονενοημένο διάβημα μάλιστα, γύρισε ένα συγκλονιστικό βίντεο στο οποίο προανήγγειλε τον θάνατό του και εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Tα χειρότερα ήρθαν εννέα χρόνια μετά τον θάνατο του Μάριου, όπου Βασίλης Μαλούχος θα δεχτεί ένα ακόμα σκληρό χτύπημα από τη μοίρα.

Θα χάσει και τον δεύτερο γιο του, τον Αλέξανδρο ο οποίος τραυματίζεται θανάσιμα από τη σύγκρουση που είχε το μηχανάκι του με ένα ταξί, σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας. Οι γιατροί θα δώσουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν θα τα καταφέρουν.

Η εικόνα του τραγικού πατέρα συγκλονίζει:

«Τέτοια χτυπήματα δεν αντέχονται. Σε φέρνουν αντιμέτωπο με τη ματαιότητα της ζωής, με το απόλυτο κενό» θα δηλώσει ο ίδιος λίγο καιρό αργότερα, φανερά λυγισμένος από τον ανείπωτο πόνο της απώλειας αλλά πάντα αξιοπρεπής.

Με αυτή την αξιοπρέπεια έφυγε από τη ζωή αυτή ο Βασίλης Μαλούχος κι ας βασανιζόταν μέχρι το τέλος από σοβαρά προσωπικά και οικονομικά προβλήματα. Όσο σκληρά κι αν τον χτύπησε η μοίρα, το ήθος του δεν κατάφερε να τού το πάρει…!

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button