ΔΙΑΦΟΡΑ

Θα δακρύσετε: Όταν ένα 12χρονο κοριτσάκι πέθανε, άφησε πίσω του μία επιστολή που λίγοι θα αντέξουν να διαβάσουν μέχρι τέλους!

Είναι μια από εκείνες τις ιστορίες που φέρνουν δάκρυα στα μάτια. Στιγμές όπως αυτές, που μας κάνουν να απορούμε και να αγανακτούμε. Κανένας γονιός δεν πρέπει να περνάει το μαρτύριο του να θάβει το παιδί του… Ήταν μόλις 12 χρονών όταν η Taylor Smith πέθανε από πνευμονία.

Είχε γράψει στον εαυτό της ένα γράμμα, με σκοπό να το ανοίξει 10 χρόνια αργότερα, η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια…Το γράμμα αυτό το ανακάλυψε η συντετριμμένη μητέρα στα πράγματα της αδικοχαμένης κόρης της και αποφάσισε να το μοιραστεί με τον υπόλοιπο κόσμο με σκοπό να τους ευαισθητοποιήσει. Πρέπει να δείχνουμε την αγάπη μας στους ανθρώπους γύρω μας και ιδιαίτερα στην οικογένειά μας, σε κάθε ευκαιρία! Ποτέ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο.

Στην ανάρτησή της, η μητέρα Mary Ellen Smith έγραφε: «Δεν μπορώ να την αναστήσω, δεν μπορώ να τη φέρω πίσω, αλλά είμαι τόσο ευγνώμων που άνθρωποι εμπνεύστηκαν από την ιστορία της«.

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή της μικρής Taylor: «Αγαπητή Taylor, πώς πάει; Η ζωή είναι ιδιαίτερα απλή 10 χρόνια πριν».

«Συγχαρητήρια που αποφοίτησες από το Λύκειο, εάν δεν τα κατάφερες γύρνα πίσω και συνέχισε να προσπαθείς να πάρεις το απολυτήριο… Έχεις πλέον το δικό σου σπίτι; Εάν είμαστε στο πανεπιστήμιο, πού θα εξειδικευόμασταν;» αναρωτιέται η κοπέλα. «Αυτή τη στιγμή θέλω να γίνω δικηγόρος». «Θυμήσου έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που τα έγραφα αυτά. Πράγματα πήγαν καλά, ενώ άλλα άσχημα, έτσι είναι η ζωή και πρέπει να το δέχεσαι».

Το θρησκευόμενο κορίτσι, τέλος, υπενθύμιζε στον εαυτό της να πηγαίνει στην εκκλησία.

ΠΗΓΗ : www.athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button