ΔΙΑΦΟΡΑ

Θα μας λείψει ο Λυκούργος. Η βουτιά θανάτου και τα λόγια του πατέρα του (Βίντεο)

Θα μας λείψει ο Λυκούργος. Η βουτιά θανάτου και τα λόγια του πατέρα του (Βίντεο)

«Επειδή έκανε βουτιές εκεί πέρα, ήτανε άλλοι 4-5 συμφοιτητές του, έλα ρε Λυκούργο του λέει πάμε να φύγουμε, είναι επικίνδυνα εδώ πέρα. Εντάξει ρε τους λέει κάντε μπάνιο κι έρχομαι να σας προλάβω. Κι έκανε, θα ήταν η μοιραία βουτιά, η τελευταία του, πρέπει να χτύπησε δηλαδή στον αυχένα, γιατί εγώ από ότι το είδα το παιδί δεν είχε ούτε μία αμυχή» είπε στο Star ο πατέρας του άτυχου νεαρού.«Για να χάσει τις αισθήσεις του ο Λυκούργος πρέπει να χτύπησε, ή θα έκανε ανάποδη κολοτούμπα, γιατί τα έκανε αυτά» είπε ο πατέρας του, με τους συναθλητές του στο kitesurf να μην μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη στον φίλο τους.

Ο Λυκούργος στέφθηκε τέσσερις συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητής Ελλάδος. Συναθλητές του από το Λευκαντί, μίλησαν για ένα χαμογελαστό παιδί, που όταν έμπαινε στο νερό έκανε τα δύσκολα να μοιάζουν απλά, στις πιο συναρπαστικές μάχες με τον άνεμο και τα κύματα. «Ο μικρός μου δάσκαλος , τα πρώτα τρικ που μου έμαθε εδώ και που έχει ένα τρελο ταλέντο, όλη η Ελλάδα το είχε δει» είπε συναθλητής του 21χρονου που έφυγε χθές απο την ζωή εξαιτίας μιας βουτιάς στην παραλία της Χιλιαδούς.

 

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button