ΔΙΑΦΟΡΑ

Θάνατος φοιτητή στην Σίφνο: Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή

Σύμφωνα με την νεκροψία –  νεκροτομή ο άτυχος Θανάσης υπέστη καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, ισχαιμία του μυοκαρδίου και πνευμονικό οίδημα.

Σύμφωνα με τους δικούς του ανθρώπους μαζί με φίλους του απο τη Λαμία είχε κατασκηνώσει σε κάμπιγκ της Σίφνου και από το πρωί της Τρίτης δεν αισθανόταν καλα. Το μεσημέρι έκανε σελφ τεστ και βγήκε θετικός, ενώ ένας ακόμη φίλος του απο την παρέα  είχε συμπτώματα με αρνητικό τεστ ομως. Το απόγευμα της ίδιας μέρας η παρέα πήγε στην παραλία, όχι για μπάνιο αλλά για να κάτσουν στη σκιά

Ο Θανάσης είχε μείνει στη σκηνή κατέβηκε λίγο αργότερα επειδή αισθάνθηκε καλύτερα και έκατσε σε απόσταση ασφαλείας από τα υπόλοιπα παιδιά Λίγο αργότερα έκανε έμετο και και αμέσως έχασε τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι φίλοι του κάλεσαν το ασθενοφόρο το οποίο έφτασε μετά από 25 λεπτα, με τους φίλους του και ενα γιατρό που βρέθηκε στο σημείο να προσπαθούν να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Οι γιατροί του κέντρου υγείας του νησιού επί 40 λεπτα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν, μάταια ομως. Σήμερα στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στη Λαμία ,θα γίνει η κηδεία του. Τι ανέφερε καρδιολόγος για το θάνατο του 23χρονου

Μιλώντας στο κανάλι της Κεντρικής Ελλάδας, ο καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβής σχολίασε πως: «Να πεθάνει ένα παιδί 23 χρονών είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο οργανισμός του στα 22-23 έτη… Δεν παθαίνει εύκολα ένας 23χρονος. Πρόκειται περί δραματικού φαινομένου. Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε. Αυτά είναι καρδιακά επεισόδια, ή εγκεφαλικά επεισόδια. Αυτά δηλαδή συνήθως η καρδιά ή ο εγκέφαλος κάνουν τόσο δραματική εικόνα αιφνίδιου θανάτου. Δεν πεθαίνει κανείς στα 22 του τυχαία. Κάτι συμβαίνει. Θα διερευνηθεί απολύτως».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ANT1

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button