ΔΙΑΦΟΡΑ

Θάνος Μικρούτσικος: Η τραγική ειρωνεία όταν ανακάλυψε τυχαία ότι έπασχε από καρκίνο! (photos)

Φτωχότερος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος από την απώλεια του Θάνου Μικρούτσικου ο οποίος τον τελευταίο καιρό έδινε την πιο άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τελικά “έσβησε” σήμερα αργά το απόγευμα και παρά το γεγονός ότι όλοι γνώριζαν για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του, δεν πίστευαν στα αφτιά τους όταν μάθαιναν ότι τελικά είχε νικηθεί από τον καρκίνο.

Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή μοιράστηκε το πρόβλημά του με τον κόσμο και είχε μιλήσει για τον καρκίνο που του είχε προσβάλλει το συκώτι, τους λεμφαδένες και τα κόκαλα.

Σε συνέντευξή του τον Ιούνιο του 2018 στην Εφημερίδα των Συντακτών είχε αποκαλύψει και την τραγική ειρωνεία της μοίρας που είχε να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο έμαθε πως έπασχε από καρκίνο. Διαβάστε τι είχε πει τότε:

«ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΒΒΑΔΙΑ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ: ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ 40 ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ;

Η ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΩΣ ΜΗ ΟΦΕΙΛΕ, ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΗΧΟ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΙΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΙΜΑΓΓΕΙΩΜΑ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΝΩ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ.

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ».

Μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής του, ο Θάνος Μικρούτσικος έδωσε με θάρρος και δύναμη τη μεγάλη του μάχη όμως δεν κατάφερε να νικήσει το… θηρίο.

[gossip-tv]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button