ΘΑΥΜΑΤΑ

Θαύμα: Το πρόσωπο του Αγίου Νικολάου εμφανίζεται σε ξύλινη πόρτα (ΦΩΤΟ)

Θαύμα: Το πρόσωπο του Αγίου Νικολάου εμφανίζεται σε ξύλινη πόρτα (ΦΩΤΟ)

Στην πόρτα του υπόστεγου στο χωριό του Ταμπόβ εμφανίστηκε η εικόνας του Αγίου Νικολάου του θαυματουργού στις Τετάρτη, 5 Μαΐου, 2013.

Ο επίσκοπος της Ταμπόβ Κ.Κ Θεοδόσιος Michurinsky πήγε προσωπικά στην περιοχή στο χωριό του Âblonovec να επιβεβαιώσει ένα πραγματικό θαύμα.

Πριν από ένα χρόνο η οικογένεια αγόρασε στο χωριό Šibinyh, ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που ήταν έτοιμο να κατεδαφιστεί. Το Κτίριο σιγά-σιγά άρχισε να αποσυναρμολογήσετε και η παλιά πόρτα αφαιρέθηκε και πήγε στον αχυρώνα

Έμεινε εκεί για σχεδόν ένα χρόνο. Όταν είδαν το θαύμα η πόρτα μεταφέρθηκε σε μια εκκλησία στο χωριό Šehman.

Κάτοικοι της περιοχής πιστεύουν ότι όταν περισσότεροι άνθρωποι έρχονται για να προσκυνήσουν την εικόνα τόσο ισχυρότερη εμφανίζεται η εικόνα.

Αριστερά υπάρχει και δεύτερη σιλουέτα. Το πρόσωπο δεν φαίνεται καθαρά, αλλά, σύμφωνα με τους ειδικούς, πιστεύουν ότι μάλλον είναι ο Άγιος, Τύχωνος του Ζαντόνσκ.

Πηγή: www.piperatoi.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button