ΘΑΥΜΑΤΑ

ΘΑΥΜΑ Του Αγίου Ραφαήλ 15 Αυγούστου 2014!

3339

 

Πριν ενα χρονο περιπου 15 αυγουστου της παναγιας ενα φορτηγο χτυπησε τον αντρα μου και φυγαμε κατευθειαν για αθηνα στο ΚΑΤ. Οι γιατροί με ενημερωσαν πως ειναι πολυ σοβαρη η κατασταση του εχει σοβαρο χτυπημα στο κεφαλι (κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις,πολλαπλες θλασεις και οιδημα).τα πρωτα 2 24ωρα η ζωη του ηταν κρισιμη.ειχε τεχνικη υποστηριξη γιατί δεν μπορουσε μονος του να αναπνευσει γιατί ειχε χτυπησει θωρακα και πνευμονια.και ηταν σε κωματωδη κατασταση. 2 μερες αγχους στεναχωριας και πολυ κλαμα παρακαλουσα τον Αγιο μας Ραφαηλ να βοηθησει τον αντρα μου να γινει καλα.

Ο αντρας μου 28 χρονων και εχουμε ενα παιδακι,τη δευτερη μερα στην εντατικη που πηγα παλι να τον επισκευτω δεν μπορουσα να κρατησω τα δακρυα μου και εκλαιγα με λιγμους εμφανιζεται τοτε ενας αντρας ψηλος και αδυνατος με εντονα γαλαζοπρασινα αν θυμαμαι καλα γιατι ξαφνιαστηκα και ελαμπαν τα ματια του τοσο πολυ που με θαμπωναν και μου λεει…σταματα να κλαις και μιλα του,μιλα του συνεχεια και θα γινει καλα.

Εξαφανιστηκε απο μπροστα μου αφηνοντας μια εικονα ενας αντρα με λευκα ρουχα να πηγαινει διπλα στον αντρα μου κι τον εχασα τελειως απο μπροστα μου,αυτοματα κοπηκε το εντονο κλαμα και αρχισα να του μιλαω να του λεω για την οικογενεια μας και ποσο σημαντικος ειναι για εμας,αν με ακους του ελεγα? με ακους ? σε παρακαλω αν με ακους κανε κατι να το καταλαβω.

Τοτε μου κουνησε το σαγονι του και αρχισα να φωναζω στους γιατρους με ακουει θα γινει καλα. Εχε πιστη του λεω και ολα θα πανε καλα! θα σε βοηθησει ο Άγιος Ραφαηλ ειναι εδω μαζι μας.Βασικα προσπαθουσε να μου μιλησει με οση απο την ελαχιστη δυναμη που του ειχε απομεινει αλλα ηταν διασωληνομενος και αυτο τον εμπόδιζε.

Αυτο βεβαια ακομη το θυμαται ο αντρας μου και το συζηταμε ακομη γιατι απλα δεν θελουμε να το ξεχασουμε. Σε 10 μερες απο τοτε βγηκαμε απο την εντατικη οταν πια και τα πνευμονια του ειχαν γινει καλα και μπορουσε να αναπνευσει,κατσαμε 3 μηνες ακομη στο νοσοκομειο και μετα πηγαμε σπιτι μας και συνεχισαμε κανονικα τις φυσιοθεραπειες μας.

Περπαταει μιλαει ειναι καλα και γινεται καθε μερα και καλυτερα και σε αυτο καθολη τη διαρκεια ειχαμε διπλα μας τον Άγιο Ραφαήλ σε ολα τα δυσκολα που περασαμε να ειναι εκει να μας βοηθαει!!

Τόν ευχαριστούμε

Αλ.Στ Γρ.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button