ΘΑΥΜΑΤΑ

Θαύμα της Αγίας Ειρήνης σε μητέρα

Θαύμα της Αγίας Ειρήνης σε μητέρα

Γράφει η κα Αιμιλία

Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε το 2008 και αμέσως μείναμε μαζί. Στους 6 μήνες σχεσης αποφασίσαμε ότι θέλαμε παιδακι και ετσι αρχισαμε τις προσπάθειες!! Ο γυναικολόγος μου πάντα στις παλαιοτερες επισκέψεις μου μου τόνιζε το ποσο γόνιμη ειμαι και ποσο εύκολα μπορω να μείνω εγκυος.

 Ετσι απο τον πρώτο κιολας μηνα προσπαθειας περιμενα να εχουμε αποτελεσμα. Δυστυχως ομως δεν επαληθευτηκαν τα λογια του…. κι ετσι μετα απο 6 μηνες προσπαθειας πηγα να τον δω για να δουμε τι θα κανουμε.

Εκεινος μου συνεστησε υπομονη και οχι αγχος και μου ειπε οτι εξετασεις θα καναμε μετα τον 1,5 χρονο ακαρπων προσπαθειων. Εγω αγχωθηκα περισσοτερο και ετσι αναζητησα και δευτερη γνωμη. Πηγα σε αλλον γιατρο που προφανως ετσι οπως με ειδε αγχωμενη, σκεφτηκε οτι ημουν οτι επρεπε να τα αρπαξει απο τις επεμβασεις και τις εξωσωματικες. Μου συνεστησε να κανουμε εξετασεις και εγω και ο φιλος μου και ετσι καναμε και εξεταση σπερματος (ο φιλος μου) και σαλπιγγογραφια εγω.

Οι εξετασεις μου εδειξαν οτι εχω τη δεξια σαλπιγγα τελειως κλειστη και απο οτι μου ειπε ο γιατρος θα επρεπε να κανω μια διαγνωστικη λαπαροσκοπηση και μετα σπερματεγχυσεις γιατι ηταν σχεδον αδυνατον να μεινω εγκυος φυσιολογικα. Στενοχωρηθηκα πολυ, παρ” ολα αυτα ο φιλος μου με στηριζε πολυ. Αποφασισαμε να παντρευτουμε να παμε 1 μηνα ταξιδι του μελιτος και οταν θα γυρνουσαμε ειχαμε κλεισει ραντεβου για τις επεμβασεις. Πριν φυγουμε για μηνα του μελιτος, αποφασισα να κανω ενα ταμα στην Αγία Ειρηνη που η γιαγια μου παντα την πιστευε πολυ.

Ετσι εταξα οτι αν καταφερω να μεινω εγκυος, το πρωτο παιδακι μου θα εχει το ονομα της. Την επομενη μερα φυγαμε για το ταξιδι μας και οταν επιστρεψαμε 1 μηνα μετα ημουν εγκυος!!!!!

Τρελαθηκαμε απο τη χαρα μας αλλα δεν κρατησε πολυ γιατι εξαιτιας ενος μικροβιου που ειχα παρει στο εξωτερικο, εχασα το παιδακι στον 2ο μηνα.

Δεν το βαλαμε κατω και τον επομενο κιολας μηνα κρατουσα στα χερια μου ακομα ενα θετικο τεστ εγκυμοσυνης!!!!!

Η εγκυμοσυνη μου ηταν τελεια, η γεννα μου φυσιολογικη (εννοειται οτι δεν ξαναεμπιστευτηκα αλλον απο τον γιατρουλη μου) και το αστειο της υποθεσης: συνελαβα απο την δεξια κλειστη μου σαλπιγγα…

Ψεμα του γιατρου ή θαυμα;;

Εγω πιστευω θαυμα και τον Σεπτεμβρη εκπλήρωσα και το ταμα μου… Βάφτισα την μπουρδιτσα μου…την Ειρηνουλα μου!!!!

πηγη agioritikovima.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button