ΔΙΑΦΟΡΑ

Θέλει μόνο 1 λεπτό: Το έξυπνο tip για να μοσχομυρίσει το σπίτι σας

Δεν χρειάζεται να αφιερώσετε ώρες για να αποκτήσετε ένα μυρωδάτο σπίτι. Με τα tips που σας δίνουμε μπορείτε να το έχετε σε μόλις μερικά λεπτά. Δείτε πώς θα κάνετε κάθε δωμάτιο του σπιτιού να μυρίζει υπέροχα με μερικές πολύ απλές κινήσεις.

Για όλο το σπίτι: Βράστε σε ένα κατσαρολάκι νερό και ρίξτε μέσα σε αυτό φέτες λεμονιού. Προσθέστε και μερικά κλωνάρια δεντρολίβανου και αφήστε τα υλικά σας να βράσουν για λίγο. Τέλος, ρίξτε και 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας. Μπορείτε να αφήσετε το μείγμα σας να σιγοβράζει σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για όσο θέλετε και να κάνετε το σπίτι σας να μοσχομυρίζει όλη μέρα.

σπίτι που μοσχομυρίσει

Για το ψυγείο: Για να φτιάξετε το τέλειο αρωματικό για το ψυγείο σας θα χρειαστείτε: ένα βαζάκι, αρκετή μαγειρική σόδα και λίγο τούλι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τη σόδα μέσα στο βαζάκι, να καλύψετε το άνοιγμά του με το τούλι και να στερεώσετε το τούλι με ένα λαστιχάκι. Βάλτε το βαζάκι όπως είναι στο ψυγείο και αυτό θα απορροφάει όλες τις άσχημες μυρωδιές που αυτό αναδύει. Μπορείτε να το αφήσετε εκεί για τουλάχιστον 6 μήνες. Έπειτα θέλει αντικατάσταση.

Για το μπάνιο: Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μοσχομυρίζει το μπάνιο σας είναι να έχετε ένα μπουκαλάκι με κάποιο αιθέριο έλαιο της επιλογής σας και να βάζετε μερικές σταγόνες από αυτό στο κυλινδρικό χαρτόνι του χαρτιού υγείας κάθε φορά που αλλάζετε χαρτί. Έτσι θα μυρίζει πάντα όμορφα όλο το μπάνιο σας.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ένα ακόμα κόλπο για να κάνετε τα συρτάρια σας να μυρίζουν όμορφα:

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button