ΔΙΑΦΟΡΑ

Θεσσαλονίκη: Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 40χρονος που έπεσε από μπαλκόνι

Για δύο ώρες οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή χωρίς αποτέλεσμα.

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί του νοσοκομείου Παπανικολάου, δεν στάθηκε δυνατό να κρατηθεί στη ζωή ο 40χρονος που έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας. Το τραγικό συμβάν συνέβη γύρω στις 17:30 την Παρασκευή σε πολυκατοικία επί της οδού Μακεδονίας στον Εύοσμο.

Υπό άγνωστες συνθήκες, ο άνδρας που μάλλον διέμενε σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου, επέσε στο κενό και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Οι περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Εφτασε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Για δύο ώρες οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή χωρίς αποτέλεσμα.

Νεκρός 36χρονος στην Καρδίτσα – Εντοπίστηκε σε εκτός λειτουργίας καφετέρια

Νεκρός εντοπίστηκε από φιλικό πρόσωπο ένας 36χρονος άνδρας νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (4/3) σε κατάστημα στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net το συμβάν σημειώθηκε σε εκτός λειτουργίας κατάστημα (καφετέρια) επί της οδού Τρικάλων με τον 36χρονο να εντοπίζεται νεκρός από φιλικό πρόσωπο σε χώρο εντός του καταστήματος. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες που διαπίστωσαν το θάνατό του καθώς και αστυνομικοί του Α.Τ. Καρδίτσας που προχώρησαν σε έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του.

Για το θάνατο του 36χρονου που κατάγεται από χωριό του Δήμου Καρδίτσας, ζητήθηκε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του έχοντας ωστόσο αποκλειστεί από την αστυνομία η εγκληματική ενέργεια.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button