ΔΙΑΦΟΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Βασίλης Δέλιος

Η ανάρτηση του Γιάννη Σερβετά και όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης στο Ράδιο Αρβύλα

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός στη Θεσσαλονίκη, Βασίλης Δέλιος. Την είδηση έκανε γνωστή ο Γιάννης Σερβετάς, καθώς οι δυο τους ήταν επί χρόνια «δίδυμο» στην σταθμό «Imagine».

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του: «Φίλες και φίλοι. Είμαι εξουσιοδοτημένος από το Βασίλη να σας πω ότι η ζωή συνεχίζεται και ότι είναι μικρή για να είναι θλιβερή. Ο Βασίλης δεν θα ακούγεται στο ραδιόφωνο αλλά θα έρχεται όποτε αυτός γουστάρει και εμείς απλά θα λέμε ιστορίες από αυτόν και θα γελάμε όλοι μαζί.

Ο Βασίλης ο Δέλιος θα είναι για πάντα μαζί μας. Να χαμογελάτε γιατί θα σας μαλώσει».

Στην απώλεια του Βασίλη Δέλιου αναφέρθηκε και ο Αντώνης Κανάκης στο «Ράδιο Αρβύλα». «Σήμερα είναι μία παράξενη μέρα για μας εδώ στο Ράδιο Αρβύλα γιατί σήμερα χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο, έναν φίλο… Το περιμέναμε τις τελευταίες μέρες. Ο Βασίλης ο Δέλιος δεν είναι πια κοντά μας. Ο Βασίλης είναι στο σήμα της εκπομπής και θα τον έχουμε πάντα κοντά μας έτσι κι αλλιώς. Ο Βασίλης ήταν ένα παλικάρι απίστευτο, χρόνια μαζί μας… από τους “Ανεκδοτάδες”, από την εποχή του “Κομφούζιο”.

Ήταν ένας άνθρωπος που δεν ήταν από αυτούς που προσέχουν και πολύ τον εαυτό τους αλλά τελευταία ακριβώς επειδή ένα θέμα υγείας τον οδήγησε στους γιατρούς, μπήκε να κάνει ένα ολικό ρεκτιφιέ.

Ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί λέγαμε ότι επιτέλους κάτι τον ανάγκασε τον άνθρωπο αυτό να φροντίσει τον εαυτό του και να βγει πολύ πιο δυνατός. Όμως δυστυχώς στην πορεία έτυχε και άρπαξε τον κορονοϊό… και ο κορονοϊός μετά του έδωσε τη χαριστική βολή σε μία στιγμή που τον βρήκε έτσι κι αλλιώς αδύναμο και ευάλωτο.

Ο Βασίλης ο Δέλιος είναι χρόνια φίλος μας, είναι όμως ιδιαίτερα φίλος του Γιάννη του Σερβετά και συνεργάτης του στη ραδιοφωνική εκπομπή στον Imagine, το ραδιοφωνικό μας σταθμό, και του έδωσε μία συγκεκριμένη εντολή. Για να καταλάβετε τι άνθρωπος ήταν ο Βασίλης ο Δέλιος… Η εντολή αυτή ήταν “Μόλις φύγω για διακοπές, φροντίστε να συνεχίσετε να γελάτε και να κάνετε και τους άλλους να γελάνε όσο περισσότερο γίνεται”, γιατί τέτοιο άτομο ήταν ο Βασίλης», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε το βίντεο με τον αποχαιρετισμό των Αρβύλα στον Βασίλη Δέλιο.

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button