ΔΙΑΦΟΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του 45χρονου που έκαψε ζωντανό τον πατέρα του

Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του 45χρονου που έκαψε ζωντανό τον πατέρα του

Κατέληξε έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη η 81χρονη μητέρα του 45χρονου, ο οποίος έβαλε φωτιά στον 86χρονο πατέρα του μετά από διαπληκτισμό με συνέπεια ο ηλικιωμένος να χάσει τη ζωή του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε ανήμερα του Πάσχα στις 19 Μαΐου, όπου όπως έγινε γνωστό οι δύο άνδρες φέρεται να διαπληκτίστηκαν μέσα στο διαμέρισμά τους στην οδό Βασ. Όλγας.

Αποτέλεσμα ήταν ο γιος να βάλει φωτιά στον ηλικιωμένο πατέρα του και στη συνέχεια να τραπεί σε φυγή για να συλληφθεί στη συνέχεια από την αστυνομία.

Ο 45χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ισχυρίστηκε προανακριτικά ότι η σχέση του με τον πατέρα του – πρώην στρατιωτικό – ήταν προβληματική και είχαν συχνά καυγάδες.

Ύστερα από έναν ακόμη καυγά, ο ίδιος κατηγορείται ότι έκαψε ζωντανό τον πατέρα του, αναφέροντας στην προανακριτική του κατάθεση ότι ο 87χρονος τού μίλησε «ειρωνικά» και τότε ο κατηγορούμενος φέρεται να προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη του..

cnn.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button