Βαρύ πένθος στον Στρόβολο: Έφυγε από τη ζωή η 20χρονη Έλενα – Αύριο το «ύστατο χαίρε»
Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε η Λευκωσία μετά την τραγική είδηση θανάτου της 20χρονης Έλενας Κυριάκου από τον Στρόβολο η οποία έφυγε από τη ζωή στις 12 Μαΐου ενώ η κηδεία της θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη 5 Ιουνίου και ώρα 17:00 στον Ιερό Ναό του Απόστολου Βαρνάβα στη Δασούπολη.
Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 16:00 ενώ η ταφή θα γίνει στο παλαιό κοιμητήριο Στροβόλου (K-cineplex). Παρακαλείστε όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για το Βαγόνι Αγάπης. Οι τεθλιμμένοι: Γονείς: Χρύσω Πιερίδου και Κυριάκος Κυριάκου
Τραγωδία στην Έδεσσα: Νεκρός 41χρονος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ – Είχε πάει να μαζέψει κεράσια
Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, 3 Ιουνίου, στην περιοχή της Αγίας Φωτεινής, σε χωριό της Έδεσσας, όταν ένας 41χρονος άνδρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pellanews.gr, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στην περιοχή για να βοηθήσει τον ξάδερφό του στη συγκομιδή κερασιών. Το δυστύχημα συνέβη ενώ ο 41χρονος οδηγούσε το τρακτέρ του σε αγροτικό δρόμο. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το όχημα ανετράπη, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ, καθώς και πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άνδρα. Δυστυχώς, ο 41χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
πηγή: OMEGALIVE





