ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη για τον 27χρονο Ραφαέλο που έσβησε στην άσφαλτο

Στη στροφή που τον βρήκε ο θάνατος έχουν γίνει κι άλλα τροχαία δυστυχήματα.

Σε θλίψη έχει βυθιστεί η Ιεράπετρα, μετά το άκουσμα της θλιβερής είδησης, ότι ένας 27χρονος μοτοσικλετιστής έσβησε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε τροχαίο δυστύχημα, όπως είχε γράψει νωρίτερα το neakriti.

Ο 27χρονος Ραφαέλος Κρούπας είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ιεράπετρα και ήταν παιδί Πολωνών οικονομικών μεταναστών.

Για το τραγικό συμβάν ενημερώθηκε και η οικογένεια του στην Πολώνία ενώ ο αλλοδαπός νεαρός έμενε μόνος του στην Ιεράπετρα και εργαζόταν ως διανομέας σε κατάστημα εστίασης.

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος της Κρήτης

Το τροχαίο δυστύχημα, με τον νεαρής ηλικίας αναβάτη, πιθανολογείται ότι έγινε πριν από τις 6.00 σήμερα το πρωί,στο Κάτω Χωριό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μοτοσυκλέτα ξέφυγε της πορείας της έχοντας κατεύθυνση προς Ιεράπετρα, σύρθηκε στο οδόστρωμα και έπεσε στο παρακείμενο λιόφυτο προσκρούοντας πάνω σε ένα ελαιόδεντρο.

Ο άτυχος αναβάτης φορούσε κράνος αλλά όπως αποδείχτηκε δεν φάνηκε αρκετό για να του σώσει τη ζωή.

Στη στροφή που τον βρήκε ο θάνατος έχουν γίνει κι άλλα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα.

ΣΟΚ – Νεκρός ο γνωστός καρδιολόγος Γιάννης Στεργιώτης

Για όλους τους υγειονομικούς ο Γιάννης αποτελούσε παράδειγμα επιστήμονα, ανθρώπου με ήθος και σεμνότητα.

Στον ακριτικό νομό εργάστηκε για πάρα πολλά χρόνια και με την παρουσία και την δράση του κατάφερε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους συναδέλφους του.

Δυστυχώς θλίψη και πένθος βύθισε την ιατρική κοινότητα, στο Διδυμότειχο, αλλά και σε όλο τον Έβρο, ο θάνατος του γνωστού καρδιολόγου Ιωάννη Στεργιώτη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή χθές, σε ηλικία 67 ετών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν με Covid-19.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button