ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη για τον 37χρονο Αθανάσιο Λαμπρόπουλο στην Ελίκη – Ετοιμαζόταν να πάει για καφέ και κατέρρευσε

Θλίψη για τον 37χρονο Αθανάσιο Λαμπρόπουλο στην Ελίκη – Ετοιμαζόταν να πάει για καφέ και κατέρρευσε

Τη στιγμή που έβαζε το κλειδί στο αυτοκίνητο του

Μεγάλη θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην τοπική κοινωνία της Ελίκης και ευρύτερα στην Αιγιάλεια, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Αθανασίου Θεοδ. Λαμπρόπουλου σε ηλικία μόλις 37 χρονών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλιπών που ήταν ένας πολύ εργατικός άνθρωπος έχοντας απασχοληθεί σε πολλές δουλειές, είχε μόλις βγει από το σπίτι του για να πάει για καφέ και ετοιμαζόταν να βάλει το κλειδί στο αυτοκίνητο του όταν ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 στις 3 το μεσημέρι στην περιοχή καταγωγής του, την Ελίκη Αιγίου, στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου.

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς του Θεόδωρος και Παρασκευή Λαμπροπούλου, οι θείοι και τα ξαδέλφια του αλλά και όλοι όσοι ήξεραν τον Αθανάσιο Λαμπρόπουλο.

[thebest]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button