ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη για τον πρόωρο χαμό του Βασίλη Ντινόπουλου γιο του Αργύρη Ντινόπουλοου- Οι πρώτες εκτιμήσεις για το θάνατό του

Συγγενείς και φίλοι του έχουν γράψει ένα σπαρακτικό μήνυμα για τον χαμό του στον λογαριασμό του στο Facebook

Θλίψη έχει σκορπίσει ο αιφνίδιος θάνατος του γιου του πρώην βουλευτή και υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Αργύρη Ντινόπουλου, που βρέθηκε νεκρός χθες στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια.

Ο 33χρονος Βασίλειος-Σπυρίδων γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Διέμενε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου, στην οδό Μπουμπουλίνας και όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος μπήκε το μεσημέρι στο διαμέρισμά του, μαζί με την σύζυγό του και με τη βοήθεια κλειδαρά, επειδή δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις τους, τον βρήκαν νεκρό.

 

Η πόρτα του διαμερίσματος δεν έφερε ίχνη παραβίασης και δεν υπήρχαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός του 33χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ο Βασίλειος- Σπυρίδωνας Ντινόπουλος έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και ήταν ινσουλινοεξαρτώμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανώς είχε υποστεί ένα υπογλυκαιμικό επεισόδιο και να έχασε τις αισθήσεις του και το γεγονός ότι δεν βρισκόταν κάποιος μαζί του για να τον βοηθήσει τη στιγμή που υπέστη την, φαίνεται πως αποδείχτηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Ο Βασίλης Ντινόπουλος απασχολούνταν επαγγελματικά στον χώρο της παραγωγής ταινιών. Μάλιστα, σύμφωνα με το προφίλ του στο Facebook, είχε αρκετά μεγάλη εμπειρία.

Συγγενείς και φίλοι του έχουν γράψει ένα σπαρακτικό μήνυμα για τον χαμό του στον λογαριασμό του στο Facebook όπου αναφέρουν στα ελληνικά και τα αγγλικά ότι: «Παιδιά, ο Βασίλης δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30». πηγη alfavita.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button