ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ Isabel Torres: Πέθανε από καρκίνο στα 52 της η γνωστή ηθοποιός

Πέθανε σε ηλικία 52 ετών η γνωστή Ισπανίδα ηθοποιός Isabel Torres.

Η εντυπωσιακή καλλιτέχνιδα αγαπήθηκε ευρέως από το κοινό μέσα από την ερμηνεία της στον ρόλο της τρανσέξουαλ Cristina “La Veneno” Ortiz την ομώνυμη σειρά με τίτλο Veneno του HBO.

Η Isabel Torres πέθανε την Παρασκευή, σύμφωνα με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

«Παρόλο που η οικογένειά της και οι φίλοι της αισθάνονται βαθιά την απώλειά της, ξέρουμε ότι όπου κι αν πάει, θα διασκεδάσει όπως μόνο αυτή ξέρει.Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα στοργής και ανησυχίας. Έφυγε νιώθοντας ότι την αγαπούν και την υποστηρίζουν», γράφει η ανακοίνωση.

Η Isabel Torres έγινε γνωστή το 2020 ως ο γηραιότερος από τους τρεις ηθοποιούς στον ομώνυμο ρόλο στην ισπανική τηλεοπτική εκπομπή “Veneno”, η οποία κυκλοφόρησε επίσης στο HBO Max.

Λίγο μετά την πρεμιέρα της σειράς, η Torres ανακοίνωσε στο Instagram της ότι έδινε μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα, σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών ΜΜΕ.

 Ποια ήταν η Isabel Torres;

Η ηθοποιός γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1969 στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια της Ισπανίας.

Έγραψε ιστορία το 1996 ως το πρώτο τρανς άτομο στα Κανάρια Νησιά που άλλαξε νόμιμα το όνομα και το φύλο της.

Το 2005, ήταν επίσης η πρώτη τρανς γυναίκα που ήταν υποψήφια για τον τίτλο της Βασίλισσας του Καρναβαλιού Λας Πάλμας, σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών ΜΜΕ .

Η Torres υποδύθηκε τη La Veneno, μια σούπερ σταρ της ποπ κουλτούρας στην Ισπανία τη δεκαετία του ’90, στα τελευταία χρόνια της ζωής της πριν πεθάνει το 2016, επίσης σε ηλικία 52 ετών.

πηγη protienimerosi.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button