ΔΙΑΦΟΡΑ

ΘΛΙΨΗ. Νεκρός ο Βαγγέλης Ρήγκος

ΘΛΙΨΗ. Νεκρός ο Βαγγέλης Ρήγκος

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο 43χρονος αστυνομικός, Βαγγέλης Ρήγκος, σκορπώντας θλίψη στους συναδέλφους του. Ένας νέος άνθρωπος. Ξαφνικά. Απο ανακοπή καρδιάς.

Ο Βαγγέλης υπηρετούσε στην Αττική ως αρχιφύλακας στην Υπηρεσία Αλλοδαπών Αξιωματούχων και Ευπαθών Στόχων.

Κρίμα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει… απο την Κυριακή οπότε και έγινε η κηδεία τουστον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Οξυλίθου Κύμης.

Ανείπωτη τραγωδία στη Χαλκίδα. Ξύπνησαν και το μωρό τους ήταν νεκρό…

Τι να γράψεις τώρα… και τι να σκεφτείς. Τι να πείς σε αυτούς τους γονείς που ξύοπνησαν το πρωϊ και διαπίστωσαν ότι το μωρό τους ήταν χωρίς σφυγμό;

Οι τραγικοί γονείς μετέφεραν το 3 ετών αγοράκι τους στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών. Το παιδί μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η σορός του αγοριού θα υποβληθεί σε νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button