ΔΙΑΦΟΡΑ

Θλίψη – Νεκρός πέντε ημέρες μετά τα γενέθλια του ο γνωστός οδοντίατρος Κώστας Ιωάννου

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του γιατρού Κώστα Ιωάννου, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες, σε ηλικία 64 ετών και μετά από μάχη που έδωσε με ασθένεια. Τραγική ειρωνεία; Έφυγε από τη ζωή πέντε μέρες μετά τα γενέθλιά του.

Σε ανακοίνωση του το οδοντιατρικό κέντρο όπου και λειτουργούσε αναφέρει: «με βαθιά θλίψη σας ενημερώνουμε πως σήμερα, Κυριακή 20/6 έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος μας φίλος και συνάδελφος Κώστας Ιωάννου. Για δεκαετίες πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον οδοντιατρικό κόσμο, πάντα με σεβασμό, ηθική, γενναιοδωρία και το χαμόγελο που πάντα τον χαρακτήριζε». Αποχαιρετάμε ένα άνθρωπο που τον χαρακτήριζε η ζωντάνια και η αγάπη του για τη ζωή, ο οποίος μέχρι και την τελευταία του στιγμή και παρά τις δυσκολίες της ασθένειας του συνέχιζε να απασχολείται γόνιμα και δημιουργικά, δίνοντας μας το καλύτερο παράδειγμα ζωής. Αποχαιρετάμε έναν υπέροχο πατέρα και σύζυγο, ένα γενναιόδωρο και χαμογελαστό συνεργάτη, έναν πραγματικά μεγάλο μαχητή της ζωής, ένα γενναίο άνθρωπο».

Καταλήγοντας, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι, ο γιατρός, «αφήνει ως παρακαταθήκη αρχές και αξίες, τις οποίες μεταλαμπάδευσε στην ομάδα συνεργατών του που θα συνεχίσει το έργο του τιμώντας τον. Θα είσαι πάντα στην σκέψη και τις καρδίες μας αγαπημένε μας, αιωνία σου η μνήμη”.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button